Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Mozesz zawsze wymyslic jakis problem i sprzedawac rozwiazanie.

Na przyklad, ze choroby cywilizacyjne biora sie z anten telewizyjnych, ale chroni przed nimi specjalny krem z zawartoscia srebra. Trzeba dopisac do tego jakas historie, ze Big Pharma i rzad to przed nami ukrywaja i chetni na kupno na pewno sie znajda. Do tego moga lykac specjlane tabletki, takze produkowane przez Ciebie, ktore wzmacniaja dzialanie kremu.

Buahahah dobre...dzieki za świetny pomysl👍kiedys byly kremy i pasty z radem.Dzis srebro i nawet gówno w kremie mozna wcisnąć 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja mama kiedys placila przez rok subscrypcje 300 zl na miesiac za jakies witaminy. To bylo 10 lat temu i to byla kupa pieniedzy za cos, co mogla kupic o wiele taniej i czego pewnie nawet nie potrzebowala.

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Buahahah dobre...dzieki za świetny pomysl👍kiedys byly kremy i pasty z radem.Dzis srebro i nawet gówno w kremie mozna wcisnąć 😅

Tak powiesz, ze to gowno slimakow tybetanskich i kupia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys sama kupilam jakis odpromiennik ktory kladlo sie np.pod lozkiem zeby miec lepszy sen i nastroj.Do dzis gdzies go mam,ale niewiele pomogl.

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Tak powiesz, ze to gowno slimakow tybetanskich i kupia.

Dobre,ej Żaba my musimy sie zgrać 😅👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej byloby jakis nowoczesny skuteczny lek na Depresje,lub suplement dietty,ale tu tez jest wąskie pole do popisu,bo juz są lsd i grzybki psylocygennne.Moze ta kupa slimakow tybetanskich bylaby hitem.

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Kiedys sama kupilam jakis odpromiennik ktory kladlo sie np.pod lozkiem zeby miec lepszy sen i nastroj.Do dzis gdzies go mam,ale niewiele pomogl.

Dobre,ej Żaba my musimy sie zgrać 😅👍

No widzisz, po co byc frajerem, jesli mozna zarabiac na frajerach.

Na dodatek znajda sie ludzie, ktorzy beda przysiegali, ze im to pomoglo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Najlepiej byloby jakis nowoczesny skuteczny lek na Depresje,lub suplement dietty,ale tu tez jest waskierpole do popisu,bo juz są lsd i grzybki psylocygennne.Moze ta kupa slimakow tybetanskich bylaby hitem.

Ja bym nie wchodzila w konkretne choroby, bo moze sie ktos doczepic. Najlepiej sprzedawac suplementy od wszystkiego, ale od niczego konkretnie. Dobrze by bylo gdyby to polaczyc z jakims rytualem, bo wtedy zawsze mozna winic osobe, ktorej nie pomoglo, ze zle cos zrobila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja bym nie wchodzila w konkretne choroby, bo moze sie ktos doczepic. Najlepiej sprzedawac suplementy od wszystkiego, ale od niczego konkretnie. Dobrze by bylo gdyby to polaczyc z jakims rytualem, bo wtedy zawsze mozna winic osobe, ktorej nie pomoglo, ze zle cos zrobila.

Jebne zaraz😅😅😅ty mądra baka jestes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Mozesz zawsze wymyslic jakis problem i sprzedawac rozwiazanie.

Na przyklad, ze choroby cywilizacyjne biora sie z anten telewizyjnych, ale chroni przed nimi specjalny krem z zawartoscia srebra. Trzeba dopisac do tego jakas historie, ze Big Pharma i rzad to przed nami ukrywaja i chetni na kupno na pewno sie znajda. Do tego moga lykac specjlane tabletki, takze produkowane przez Ciebie, ktore wzmacniaja dzialanie kremu.

Ludzie kochaja takie rzeczy.

Wczoraj internet nastraszył mnie nadwrażliwością na grzyby, z których produkuje się kwas cytrynowy.

31 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Najlepiej byloby jakis nowoczesny skuteczny lek na Depresje,lub suplement dietty,ale tu tez jest wąskie pole do popisu,bo juz są lsd i grzybki psylocygennne.Moze ta kupa slimakow tybetanskich bylaby hitem.

Idź w coś lokalnego. Prasłowiańskie zioła albo wywary z owadów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Odblokowywanie przepływu życiowej energii.

Teraz jest moda na odblokowywanie przepływu limfy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wczoraj internet nastraszył mnie nadwrażliwością na grzyby, z których produkuje się kwas cytrynowy.

Idź w coś lokalnego. Prasłowiańskie zioła albo wywary z owadów.

Tez mi przyszedl ten pomysl  kiedys.Na razie są pomysly..😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Odblokowywanie przepływu życiowej energii.

Teraz jest moda na odblokowywanie przepływu limfy.

O, to jest fajne, bo nie da sie tego zmierzyc. I mozna sprzdac jakies kamienie albo rozdzki, ktore pomagaja, nikt tego nie sprawdzi ani nikomu to nie zaszkodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chorob nowotworowych wolę nie tykac,ale swego czasu byly rozne specyfiki jak Amigdalina,Woda radowa,Antyneoplastony Burzyńskiego i inne.Ale na takiej chorobie nie potrafila bym żerować.

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Za diabla doliczymy dodatkowa oplate, bo wtedy ma sie jeszcze wiecej energii.

😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Chorob nowotworowych wolę nie tykac,ale swego czasu byly rozne specyfiki jak Amigdalina,Woda radowa,Antyneoplastony Burzyńskiego i inne.Ale na takiej chorobie nie potrafila bym żerować.

😅

No,zerowanie na ludzkich chorobach jest straszne, bo czesto ci ludzie nie stosuja sprawdzonej kuracji, a gdy juz ida do normalnego lekarza to jest juz czesto za pozno. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi