Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

KochajacyFacet, PKP do dziś nie rozumiem, podobnie jak reszta pasażerów :D .

PHP jako tako poznałem (na tyle żeby sobie jakieś łiddżety czy thejmsy do Wordpressa przerabiać, nawet jakiś własny mini CMS napisałem) i MySQLa jakieś podstawy też znam. Natomiast ASP.NET = czarna magia :mrgreen: .

Ja tego się uczę tylko tak hobbystycznie, ale żałuje, że nie poszedłem na informatykę. Kapitalna sprawa :smile: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motywuje sie drugą kawa do ogarnięcia wszystkich zadań na dziś.

"A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."

-Ayn Rand

"Idealizuje chaos , bo stabilizacja jest poza moim zasięgiem" - R.K.

http://www.youtube.com/watch?v=5nH0Oap4Tec !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słucham Amy Winehouse, Lissie, Nneki, Indii. Arie

Amy Winehouse - You Know I'm No Good posprzątałam, piję kawę, robie listę na zakupy

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, uwielbiam bajaderki :D

ja pije herbatkę na pobudzenie ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam tv, próbuję coś zrobić z moim laptopem-choć nie znam się na tym kompletnie-bo strasznie zwolnił ;)

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, ja teraz przerzuciłam sie na herbatki lisciaste w zaparzaczu robię... ;)

jasaw, tez mi mulił komp od kilku dni cos tu mały ogar zrobiłam nie wiem czy dobrze ale smiga lepiej tez dla mnie to czarna magia te komputery :lol:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ależ rozpusta....zrobiłysmy z siostrą M tzn ja patrzałam i dopingowałam , nastepnym razem ja zrobię desery z serkiem mascarpone i bezą w 3 wartwach i truskawki i posypane cistakami korzennymi mi zastąpiłysmy bezą skrószoną, idzie sezon na truskawki i inne owoce borówki amerykańskie,jagody :105: ale mi dobrze zrobiła tym deserem :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi