Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

coma, facet sobie antenę instalował. Dach stromy, jak diabli, bo to staromiejskie budownictwo, a on w butkach od garniaka po telepiących się dachówkach łaził. Aż mnie mdliło

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kurna sobie dziś kupiłam półki na książki no i próbuję je zamontować do ściany, ale mi nie idzie :/. Nie mam tyle sił, żeby przebić się wiertarką przez te grube mury :( . Trzeba będzie o pomoc jakiegoś kolegę poprosić. A już myślałam, że mi dziś ładnie półeczki będą wisieć...

każdy ból kiedyś mija... kończy się coś żeby zacząć mogło się coś... w życiu nie wszystko można naprawić, ale wszystko można zacząć od początku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leczę gronkowca

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladam odciski na rekach. Kurde nie nadaje sie do pracy fizycznej :roll: pograbilam dzialke, pozmiatalam piach po zimie z chodnika przed domem i rece mi odpadaja :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi