Skocz do zawartości
Nerwica.com

ESCITALOPRAM(Aciprex, ApoExcitaxin ORO, Betesda, Depralin, Depralin ODT, Elicea, Elicea Q-Tab, Escipram, Escitalopram Actavis/ Aurovitas/ Bluefish/ Genoptim, Escitil, Lexapro, Mozarin, Mozarin Swift, Nexpram, Oroes, Pralex, Pramatis, Symescital)

Martka

Czy escitalopram pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy escitalopram pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      251
    • Nie
      122
    • Zaszkodził
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Inez w pracy czy w innym miejscu byłyby, te momenty,...z czasem to minie:-)

-- 17 mar 2014, 18:00 --

Ellora, ale chyba nie taki :P Wole pachnieć :P Czyli jeszcze czekać i nie spinać się ?

Spoko, spoko czekać bez spiny i głupiego wymyślania i domysłów:-) ja przez ka dni w tamtym tyg mialam spine nie wiem z jakiego powodu, ale sama minelła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie:-) tak pytam bo poruszylismy taki osobisty temat a ja jak sie uczepie to potrafię świdrowac i drążyć bez potrzeby...takie moje skrzywienie..na detektywa nadawałabym sie:-)

-- 17 mar 2014, 18:38 --

Ooo juz wiem jak to okreslic swidrujaco-wscibska 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja muszę sie wyżalić, a raczej, nie wiem, pomarudzić. Jutro wrócę do domu dopiero późnym wieczorem. Mam takie spotkanie z oddziałami swojej firmy, które będzie trwało do jakiejś 18, a potem jeszcze idziemy na kolację. Boję się. Teraz siedzę w pracy i wiem, że po 16 pójdę już do domu, a tu co innego. W nerwicy mam problemy z jedzeniem w knajpach, bo mi się robi niedobrze, tzn. mdli mnie itp. Do tego nerwy i już... Jak ja to przetrwam? Drżą mi dziś nogi i ręce z wieczora. Może nie ma jakiejś paniki, ale obawiam się jutra. Muszę byc cała w uśmiechach, rozmawiać itd, a ja będę tylko myślała o tym jak iść do domu... Co za życie...

-- Pn mar 17, 2014 9:05 pm --

Co m się jedno uda zwalczyć to przyłazi coś drugiego... Chyba ogólnie sama sobie stwarzam problemy trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cesc z wieczora. Ostatnio coś non stop śpię. W sobotę padlam o 18 i spalam do rana, teraz tez dopiero wsalam, a położyłam sie 2 godz.temu. Dzien całkiem dobry, w pracy dotrwalam do końca bez scen. Poranki nadal takie sobie, ale juz bez sraczki, wieczory zdecydowanie lepsiejsze. Mam nadzieje ze tendencja utrzyma sie.

Inez, kochana rozumiem Cię. Ja codziennie prowadzę poranne zebrania i wyobrażam sobie jak sie czułam kiedy cała w środku drzalam, a nie mogłam nic po sobie dać poznać. Teraz tez troche sie spinam, ale nie mam juz takiej trzesacej galarety, jak wcześniej. Dzielna jesteś, wierze, ze poradzisz sobie, jak ja :mrgreen::mrgreen:

Eliora, widzę, ze Ty ostatnio cała w skowronkach prawie :D jak dzieciaki w pracy? Nie zameczja?

Smutna, gdzie sienschowalas??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osatnio zostałam przesunieta na tydzien do innej grupy a jak mnie moje dzieciki zobaczyly na korytarzu zaczeły sie przytulać i krzyczeń ,tesknimy za pania,:-) skrzydla mi urosly:-) a dzis usłyszalam ze, mam ładnie pomalowane paznokcie,:-) jest ok nie bede narzekała:-) uwielbiam wiosnę bo mam wrażenke że wtedy budzę sie z zimowego snu jak niedzwiedz:-)

-- 17 mar 2014, 20:23 --

No tak:-) Eliora:-) he he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahahaha, faktycznie dopiero teraz zobaczyłam, ze eliora to ellora. Przepraszam, ale ja slepawa jestem i juz zostaniesz dla mnie eliora :mrgreen::mrgreen:

-- 17 mar 2014, 21:29 --

lunatic, dzieki, bo nawet eliora vel ellora nie zwróciła mi uwagi :D

Luki, a Ty żyjesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tojaaa jestem.

brak mi czasu na pisanie:)

ciesze sie,ze jest ci lepiej :)

zdawaj mi relacje z dzialania tego paro,to jak cos w kwietniu będę prosic o zmianę leku :(

mamy podobne objawy koorwicy,a mnie wykańczają mysli lękowe i ostatnio mam jakiś depresyjny nastrój...

zjazd emocjonalny w dol :(

buuuu,chce być zdrowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.

Ucichłem, bo po wczorajszych wichurach na Pomorzu nie mam do teraz w domu ogrzewania, ciepłej wody i internetu.

Z pracy też zmyłem się wczoraj wcześniej, bo siedzieliśmy po ciemku.

Także spędziłem popołudnie z rodziną i książką. Dobrze tak cofnąć się do czasów bez nowoczesnych technologii, bo przynajmniej cała rodzina razem i blisko siebie, bo trzeba się jakoś ogrzać :)

Poza tym czuję się bardzo dobrze. Musiałbym długo szukać, żeby znaleźć jakąś dolegliwość nerwicową. Jest naprawdę dobrze. Paroksetyna to potęga.

Miłego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi