Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

mi jak jakiś chłopak mówi,że mnie kocha to i tak nie wierze

jak ktoś papla nieustannie,że kocha traci w moich oczach wiarygodność,wiem,że dla takiej osoby to tylko puste słowa których się wyćwiczył dla jakiś celów

najważniejsze jest to,że jest i mu zależy a to można wyczuć

chyba,że ktoś ma takie niskie mniemanie o sobie jak paradoksy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, Basiu, faceci są tępi. My oczekujemy, aby nas na rękach nosili i co 5 minut mówili, że kochają... A oni po prostu nie zdają sobie sprawy z tego, że my chcemy to słyszeć. Myślą, że jak powiedzą "kocham Cię" raz na miesiąc to my będziemy skakać z radości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, Basiu, faceci są tępi. My oczekujemy, aby nas na rękach nosili i co 5 minut mówili, że kochają... A oni po prostu nie zdają sobie sprawy z tego, że my chcemy to słyszeć. Myślą, że jak powiedzą "kocham Cię" raz na miesiąc to my będziemy skakać z radości...

WŁAŚNIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja chodzę wściekła,sama nierozumiem co się ze mną dzieje :evil: i o co mi chodzi

nie wyjdę od siebie z pokoju aż mi humory przejdą.Wredna k_wa jędza :evil:

jeszcze fotel mi się chrzani,bo za tłuste dupsko mam :evil:

...już kumam,jestem zła na siebie za to,że jem

ale mam ochotę siebie powyzywać :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vi. ale nie mówmy o tym,bo gdy o tym myśle to mam ochotę coś sobie zrobić,a jeszcze palec mnie boli bo tak ze złości trzasłam czymś,że się porządnie trzepnełam-nie było zamierzone,ale pomogło

kurdze,aż drętwy

[Dodane po edycji:]

:shock: to nierealne,nie potrafiłabym tak,no i lepiej że jestem krytyczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj na kosultacji. Jutro mam zjawić się na oddziale Kliniki Psychiatrii Dzieci i Młodzieży w Krakowie :( Zostaje ... Dzisiaj sie z lekarzem w ogóle nie mogłem dogadać. Cały czas mi dogadywał " Fajnie być chorym, fajnie być w centrum uwagi". A ja mu na to :

- O widzę, że należy pan do grupy świetnych psychiatrów, którzy nienawidzą ludzi z borderline.

A on:

- A za co was lubić ?

Jestem taki wkur.wiony że szlag mnie trafi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milano3, nie wiem, może ten pan sam ma problemy, ja nie spotkałem jeszcze osoby, która by tak mówiła.

Ale czy to ogromna różnica, sami siebie tak traktujemy i sami często na forum mówimy takie słowa, mimo że my powinniśmy to rozumieć.

To jest bardzo proste, sami jesteśmy źródłem cierpień.

Modliłem się o Ciebie do Boga, bo myślałem, że już nie żyjesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za modlitwe :)

Uwierz że wielu lekarzy śmieje sie z tej przypadłości. Terapeutka tłumaczy mi to tak, że po prostu wielu specjalistów boi sie tej diagnozy, bo trudno sie z nami uporać. A wiadomo nie od dziś, że najlepszym sposobem na lęk jest głupawy śmiech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu spierdoliłam sprawę po całej linii. Rzygać mi się chce jak o sobie myślę.

Nie udało mi się odkupić tej kobyły, nie mamy tyle pieniędzy, żeby utrzymać dwa konie. Jakbym nie liczyła i tak braknie.

Dno. Adieu kochanie, spokojnej drogi do Włoch... I naprawdę mi przykro, że ci to zafundowałam.

:why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa :( przykro mi z powodu konia,ale to nie Twoja wina,strarałaś się, nie wyszło ale z przyczyn materialnych,w życiu tak niesety bywa,że jest czasem podłe :(

zaraz poszukam Ci str w necie którą bym Ci poleciła tylko nie pamiętam nazwy,muszę to sprawdzić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aniu,, może źle Cię zrozumiałem albo będę okrutny, ale przecież to zwierze niedługo zdechnie więc po co chcesz je kupić ?

Żeby zapewnić mu lepszą śmierć ?

milano3, nie ma za co przecież jesteś moim bratem.

No tak, to że się boją to jest pewne, więc się nie przejmuj.

A może myślą, a co tam i tak siebie niszczy to może wyleję na niego pomyje...

Przecież my często tu sobie dowalamy, mówiąc że lepiej uciekać z życia a sami to robimy.

Dlatego mój podpis ma jak najbardziej sens, zanim się wybierzesz do szpitala to może obejrzyj ze mną film ?

K-PAX :

http://www.ekino.tv/film,K-PAX-2001,4985.html

[Dodane po edycji:]

kasiątko, skasowałaś konto z forum pro Ana ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Helvetti, tak, to wszystko są przypuszczenia, które w większości przypadków się nie sprawiają.

Czy nie mówili Ci o tym na terapii ?

Nie masz psychoanalitycznej terapii ?

Nie wiem co to jest projekcja.

Nie mam psychoanalitycznej, a nawet nie wiem co to.

Mam zwykłą psychoterapię indywidualną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.