Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

Monika1974, miło że o mnie myślisz . Można wiedziec w jakim jesteś wieku ;)

Widzisz z jednej strony jestem dumny ze zapanowałem nad swoim popedem, a z drugiej storny zły. Bo tak myśle że skoro chlopak się mi do tego przyznał to pewnie czegoś oczekiwał. A ja mu z głupimi tekstami, że załatwie jakiegoś cygana zeby sie z nim przelizał. Niby zarty, ale chyba oczekiwałem od niego ze powie, nie wole z toba. Ale nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika, to nie były takie po prostu emocje. To były emocje o niezwykłym nasileniu i obsesyjności. Mój przyjaciel kiedyś powiedział mi, że on nie wie, jak G. to wytrzymuje. U mnie złość to było rozbijanie szklanek o ściane. Kłótnia przez telefon kończyła się rozwaleniem telefonu. Towarzyszył mi ciągły strach, że go stracę. On był mi wierny i niezmiernie dobry. A ja go paskudnie traktowałam, oskarżałam o absurdalne rzeczy. Straszyłam, że odejdę. Mówiłam, że to nie ma sensu. Byłam nie do opanowania. Wrzeszczałam, wyłam, obrażałam go. A on nigdy nawet głosu nie podniósł. Gdy wpadałam w szał, uciekałam mu, po to by mnie szukał. Gdzieś po ciemnych zakątkach. Po to by się zamartwiał. Potrafiłam zrobić mu scene przy ludziach. Naprawdę to było bardzo intensywne. Oczywiście nie byłam taka cały czas, w końcu za coś mnie kochał przez te lata. Ale na koniec tych złych momentów było znacznie więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo przepraszam. ! Czy żaden administrator ani moderator tego forum nie widzi, że użytkownik "special" porządnie przesadza. Wybaczcie, ale ja bym już dawno wlepił ostrzeżenie. Człowieku małej inteligencji. Lepiej zacznij edukacje od początku bo sie ośmieszasz.

[Dodane po edycji:]

W temacie o homoseksualiźmie panna modliszka też go upomniała, a on nic. No dajcie spokój. Czepiacie sie błahostek a jawnego najeżdżania na drugą osobę nie widzicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu piszesz ze jestem czlowiek malej inteligencji?Moze dlatego ze jestem mlodszy,zle sie uczylem,nie mam takich zainteresowan jak ty czy pogladow.Nie znasz mnie wiec zostaw mnie w spokoju.Ty propagujesz taka propagande czyli to jest atak na moja osobe.Dajcie sobie spokoj z tym homoseksualizmem sa wazniejsze sprawy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.