Skocz do zawartości
Nerwica.com

Rocznica

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

13 lipca 2005 roku o godzinie 1:45 forum.nerwica.com pojawiło się w sieci.

Za kilka dni minie równy rok od tamtej chwili, w związku z tym chciałbym napisać pare zdań,

przede wszystkim chcę podziękować za ciepłe słowa, które nie jednokrotnie dostawałem od Was. Kiedy czytam o tym, że forum Wam pomaga, że jest ono potrzebne, czuje się szczęśliwy.

Nigdy bym się nie spodziewał, że w tak niedługim czasie, strona rozrośnie się na taką skalę, niebawem zarejestruje się 1500 użytkownik, a na forumowym zegarze wybije 30 000 wiadomości.

Pragnę również złożyć indywidualne podziękowania dla:

Rafał 'Lith' - drugi Admin, który opiekuje się forum nie tylko od strony merytorycznej, ale i podczas moich nieobecności, bierze na siebie odpowiedzialność za stronę techniczną. Bez Ciebie Rafał było by mi bardzo ciężko, nie mówię tylko o forum.

Łukasz 'drań' - Zagórski Przyjaciel, to tam, w szpitalu poznaliśmy się, i to tam dowiedziałeś się o tym forum, po czym postanowiłeś mi pomóc, Twoje edycje, kasowanie, przenoszenie itd. tematów z forum sprawiło, że ta witryna jest bogatym źródłem wiedzy - nie bałaganu.

Rafał 'Rafik' - Twój spokój, oraz znajomość tematu farmakologii, którym zajmujesz się na forum, nie pozostawiło mi cienia wątpliwości - jesteś jedyną osobą którą znam, jaka powinna zostać opiekunem subforum Leki. Zaufałem Ci na samym początku, było warto.

Marta 'Martusia' - subForum którym się opiekujesz, niesie ze sobą wiele trudnych tematów, których nie każdy podjął by się moderować. Temat PTSD jest ciężki, świadczy o tym znikoma ilość tematów, a wielka ilość wyświetleń. Podjełaś się tego zadania, i za to należą Ci się wielkie brawa.

Kasia 'Snaefridur' - Nasz przyjaciel forum, który postanowił pomóc moderować Lękowe subforum. W momentach, kiedy forum przechodziło kryzys, byłaś z nami, wspierałaś duchowo, i zawsze można było liczyć na Twoje ciepłe słowa. Nie wielu rozumiało specyficzne żarty Administracji, Ty rozumiałaś je doskonale.

Dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim,

dziękuję za pomoc, i za zrozumienie.

Konkurs

W związku z naszą rocznicą, przygotowałem również konkurs, do którego mogą przystąpić wszyscy użytkownicy forum z napisanymi minimum 20 postami.

Konkurs polega na udzieleniu jak największej ilości poprawnych odpowiedzi na podane poniżej pytania.

nagrodami są:

1 miejsce:

-konto pocztowe 30mb o dowolnej nazwie w domenie @nerwica.com np. tomek.nowak@nerwica.com

-dowolna ranga na forum

2 miejsce

-alias e-mail o dowolnej nazwie np. tomek.nowak@nerwica.com przekieruje pocztę pod adres test@jakasdomena.biz

-dowolna ranga na forum

3 miejsce

-alias e-mail LUB dowolna ranga na forum

pytania:

1. Kiedy została wprowadzona nowa szata graficzna na forum, która pozostała do dzisiaj ? ( chodzi o styl subShad)

np. 01.01.2006

2. Na jakim serwerze obecnie stoi nerwica.com ?

np. jakishosting.biz

3. Na początku forum miało adres:

np. od zawsze było forum.nerwica.com

4. Początkowo nagłówek 'Nerwica lękowa forum' brzmiał:

np. Nerwice

5. Kto napisał 20000 posta na forum ?

np. shadow_no

odpowiedzi proszę przesyłać tylko na adres admin@nerwica.com w tytule pisząc: KONKURS (Twój login) np. KONKURS shadow_no, a w treści numer pytanie, oraz odpowiedź

konkurs trwa do 12 lipca 2006 r., do godziny 23:59, 13 lipca zostanie opublikowana lista zwycięsców.

[ Dodano: 13 Lip 2006 11:50 pm ]

Raz jeszcze składam nam życzenia wszystkiego najlepszego! :)

Odnośnie konkursu - nie został wyłoniony zwycięsca, z powodu braku odpowiedniej ilości zgłoszeń z poprawnymi odpowiedziami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi