Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Miro, ale ze co?

wiola173, nooo, jak kazdy facet :) postroszy postroszy i tyle ;D

zrob wiesz co...i zniknie ;)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie PR taka rzeczywistość budzi sie we mnie zwierzak ........a wtedy to już zostaje cieszyć sie efektowna chwila i czekać na finisz :) cuda załatwiam od reki ........ marzenia zajmują mi troszkę czasu :P

Uwaga! mam nerwice....... i nie zawaham się jej użyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, no mam lepszy humor z powodu kolejnego straconego kg... ale troszkę się zdołowałam na własne życzenie bo pewną dzisiejszą sytuację rozkminiłam używając dawnych przykrych schematów i teraz nie mogę sobie tego wybić z głowy... mimo że widzę różnice to ta sytuacja wydaje mi się tak samo złowieszcza jak te zaznane kiedyś...

i choć nie powinnam czuć żadnego lęku ani smutku bo nie mam do tego prawa ani podstaw to jednak czuję dyskomfort... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, Wczoraj tez tak robił a potem uciekł :mrgreen:

Nigdzie nie uciekłem :P rozbierałem wzrokiem..........przygryzałem wargę patrzałem ....... gdybyś tylko wiedziała co w marzeniach już Tobie robiłem :P ........... a później ech nie zostałem zaproszony do domku :P

Uwaga! mam nerwice....... i nie zawaham się jej użyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sodomia i gomoria się odbywała na tym waszym zlocie, nierząd i rozpasanie obyczajów... strach pomyśleć co by było gdybym ja tam była :mrgreen:

wiola173, wiem że nie rozumiesz... najlepsze jest to że ja też... :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.