Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84, myślałem, że po mnie pojedziesz, bo ty bystrę dziewczę jesteś, ale okazało się, że możesz mi pojechać... po browar do sklepu :mrgreen:

Kestrel, jebnij mi ostrzeżenie nad avkiem, bo chce je dla ozdoby i odpuszczam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, teraz, tylko gram, żeby ostrzeżenie wyłapać ;) prywatnie jestem bardzo ciepłym ( jak mam grypę) miłym ( jak dostanę prezent) i pogodnym ( meteopatia :( ) człowiekiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, jakie to wieści?

A ja się muszę pochwalić postępem jakim poczyniłem, a mianowicie trochę u mnie osłabła fobia przed wiedzą i właśnie poszerzam swoje horyzonty.

Znacie jakieś dobre źródła wiedzy o życiu w PRL? To moje nowe hobby. Poznać jak to na prawdę było "za komuny". Ciekawi mnie to, bo tak mogę lepiej poznać swoją rodzinę. No i ogólnie odetchnąć od tej całej współczesności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba jak na sfrustrowanego kapłona przystało :mrgreen: Och ach tak mi wbiłeś szpilę, że musiałeś prosić o ostrzeżenie, którego i tak nie dostałeś :mrgreen: Następnym razem wysil się bardziej

P.S. Wrócisz na to chujem wiejące forum? :mrgreen: Wzruszyuam się :105:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, a co miałem napisać? że ci spale chałupe, chłopa sprzedam do murzyńskiej wioski na gejowski gang bang, a ciebie zamknę w jednym pokoju z Gadzinowskim ? :D

dopóki nie wyłapie ostrzeżenia, to musisz brać zwiększoną dawkę psychotropów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że ci spale chałupe, chłopa sprzedam do murzyńskiej wioski na gejowski gang bang, a ciebie zamknę w jednym pokoju z Gadzinowskim ? :D

Domu się nie spala,rozkurwia C4,albo napalmem

Chłopa ok,do murzyńskiej wiochy,na bukkake i fetysz z guanem,następnie taniec i podpalenie ofiary.

Nie wiem kim jest Gadzinowski, i nie chcę wiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, tyle, że to nie ja jęczę i mimo wszystko nadal tutaj siedzę :mrgreen: Seksu życzę, a nie marszczenia freda, to nie trzeba będzie szukać wrażeń na forum Tomciu Nerwico :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.