Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, przeoczyłam, ale jestem ;)

-- 06 cze 2013, 23:30 --

Cud sie stal. Pomachalem nieznanym dziewczynom (pierwszy raz ever), a one nie ugryzly a nawet odmachaly xD

No widzisz! Trzeba częsciej machać :mrgreen: A może nawet spróbować zagadać ;)

-- 06 cze 2013, 23:31 --

Saraid, Dobrej nocy Kochana. Utuliłabym gdybym była przy Tobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, przeoczyłam, ale jestem ;)

-- 06 cze 2013, 23:30 --

Cud sie stal. Pomachalem nieznanym dziewczynom (pierwszy raz ever), a one nie ugryzly a nawet odmachaly xD

No widzisz! Trzeba częsciej machać :mrgreen: A może nawet spróbować zagadać ;)

-- 06 cze 2013, 23:31 --

Saraid, Dobrej nocy Kochana. Utuliłabym gdybym była przy Tobie.

też bym chciał tak :mhm::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, bracia Ganjou i Juanita byli artystami - muzykami, śpiewakami, tancerzami. A niedawno okazało się że pochodzili z mojej miejscowości. Ktoś znalazł gdzieś życiorys jednego z nich - Sergea Ganjou, sporządzony w języku angielskim. No więc potrzeba było frajera, który wykona syzyfową pracę i go przetłumaczy na polski. Niestety w całej okolicy innego frajera oprócz mnie nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, Tępa jestem i nie rozumiem :? Czemu nazywasz siebie frajerem? :shock: Dla mnie to chyba dobrze, że umiałeś przetłumaczyć :shock: Chyba, że coś źle przeczytałam, albo coś przeoczyłam. Oświeć mnie , PROSZĘ!!!

-- 06 cze 2013, 23:57 --

wykończony, dawaj adres :mrgreen: Przyjeżdżam i tulam :mrgreen:;)

przez pierwszą miss forum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach :105::mrgreen:

Pamiętaj , żę to pierwsza miss forum DLA PSYCHICZNIE CHORYCH!! ;):mrgreen: Zawsze mnie bawi jak ktoś mnie tak tytułuje :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, nie mam komu, z resztą przekazanie zadania komuś innemu na pewno nie spotkałoby się z aprobatą zleceniodawcy.

Wybacz, ale ja nadal nie rozumiem problemu. Nie wiem, może w necie przetłumacz, czy co?

To jak ktoś dał Ci coś do przetłumaczenia skoro jezyka nie znasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, bo to była tzw. propozycja nie do odrzucenia.

siostrawiatru, korzystam z translatora, ale wiesz jak to jest z gramatyką w tych translatorach. Nie jest to dla mnie niewykonalne zadanie, ale jest strasznie mozolne - po dwóch dniach przetłumaczyłem dopiero 1,5 strony. Zleceniodawcy nie obchodziło to że nie znam angielskiego - ma być przetłumaczone i koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, bo to była tzw. propozycja nie do odrzucenia.

siostrawiatru, korzystam z translatora, ale wiesz jak to jest z gramatyką w tych translatorach. Nie jest to dla mnie niewykonalne zadanie, ale jest strasznie mozolne - po dwóch dniach przetłumaczyłem dopiero 1,5 strony. Zleceniodawcy nie obchodziło to że nie znam angielskiego - ma być przetłumaczone i koniec.

:shock: no to kto był tym zleceniodawcą? Nie wiem to była laska , która jest w Tobie zachochana czy co? Bo za cholerę nie mogę zrozumieć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, zapewniam że gdyby była to zakochana we mnie laska, to bym ją pogonił, bo nie życzę sobie żeby ktokolwiek był we mnie zakochany. Zleceniodawcą była osoba, która w przypadku odmowy lub niewywiązania się z zadania, może sprawić mi spore problemy, których wolałbym uniknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.