Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

chojrakowa, no niestety dla mnie też noc nie sprzyja spaniu... ale jak mozna bawarkę pić, przecież to dla kobiet w ciazy, blee :mrgreen::P psychiatra nie zamknie Cie w zakłacie tylko z powodu nieprzespanej nocy ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Snejana Makłowicz :mrgreen: oj to powodzenia! nie wdawaj się w tu z nami w za długie rozmowy (wiem, ze jesteśmy zajmujacy btw. :mrgreen: ) tylko pracować :P:D

-- 10 sty 2013, 00:05 --

pinda, no tak, prawie wszystkie kobiety w ciazy ktore znam to piły :bezradny::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będziesz naszym forumowym kuchcikiem

moim już jest :P tylko co z tego jak siostra mi podaje przez pół roku to samo na obiad :roll:

Snejana, siostra nie narzeka , bo inaczej internetu nie będzie :D satelitę poprawiam :D

i palę pety jeden za drugim

ja też , tylko u mnie to codzienność :roll: od dwóch lat minimum paczkę dziennie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pinda, bawarka jest ok 8)

Babcia mi robiła jak byłam dzieckiem i tak mi zostało.

Taaak, zamknięty mi nie grozi, ale od dziennego się nie wymigam, może to i dobrze.

I zjadłabym coś..coś.... niezdrowego :mrgreen: (mam maca pod nosem :why: )

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

moim już jest tylko co z tego jak siostra mi podaje przez pół roku to samo na obiad

wydziwiasz :P ja się staram, a brat co? narzeka tylko! phi. I jeszcze mi mówi, że to ja narzekam :P

od dwóch lat minimum paczkę dziennie

ja tu chyba kogoś na odwyk wyślę :roll: bo potem jest gadanie, że kasy nie ma :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja teraz poprosiłam męża mego, co by mi od siebie z pracy ohydne samoróbki przynosił, to może mi obrzydną i rzucę.

I palę je mimo wszystko jak smoczyca :roll::mrgreen:

pinda, ja mam Maca pod oknem niemalże... :why:

Edytowane przez Gość

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, jasne, wyslę Ci piękną paczkę specjalów babu... Snejany :mrgreen:

a ja bym też zjadla cos slodkiego, ale nic nie ma już :bezradny::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak a propos palenia to jak nie mam czym sie objadać to palę i już sama nie wiem, co lepsze :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, nie, jednak jest :P

anonus, nie przejmuj się, my to dziwni bywamy, ale oczywiscie, ze Cię słuchamy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.