Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, a ja myslalam, ze chociaz sasiad mnie lubi :D

luk_dig, martwy terrorysta :mrgreen:

Tomcio Nerwica, no to może raz brat posprząta? :D a ja do knapy pójde :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, niski budżet, a tak, te rachunki za telewizję :roll: hm to moze ja sie zatrudnie w tej knajpie skoro i tak nic w domu nie robie? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W sumie to całkiem niezły pomysł :D nie dość , że będzie siostra na mnie pracować ... to znaczy na utrzymanie domu , to siostra mi jakieś piwo przyniesie z pracy czasem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, no wlasnie ja też nie wiem :bezradny:

Tomcio Nerwica, ale brat będzie musiał zaczac gotować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, na pewno dobrze by mu ten balet poszedł, taki był wysportowany :P ale Mara_, ma rację, może teraz, w nowym życiu nim jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę czytać książkę, bo aż nie mogę się doczekać. Do juterka :papa:

Będę przed południem pewnie, bo na 14.00 idę do "pracy", także jeszcze się spotkamy :twisted:

Taka 2-godzinna praca to fajna. :D

Tylko boję się, że sobie nie poradzę, różnie bywa, ale się okaże już... dziś.

Branoc. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, to powodzenia :D też bym sobie jakas fajna ksiazke poczytala :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, Nie wiem , ale w sumie możesz mieć racje :D

Snejana, W takim razie ja też w nowym życiu wezmę się za gotowanie :D do tego nie jestem na tyle wysportowany by brać się za gotowanie :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, w przyszłym życiu? to szybko nastąpi bo pomrzemy z głodu :mrgreen: ale za złe sprawowanie to pewnie się odrodzimy jako jakieś chrabąszcze albo orangutany to się brat zdolnościami kulinarnymi nie wykaze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nietoperze? ok to mi się podoba :D będę udawać, że jestem Draculą :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.