Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ filozofujemy :D:105:

Pewnie to wszystko od tych regularnych ostatnimi czasy deficytów snu :D

Relatywista, ludzkie namiętności są zbyt porywające,by boginie się im opierały Gdyby tak było,to ich boski żywot byłby niewymownie nudny

Też racja ;) No bo w końcu jak długo można nieustannie przechadzać się tymi sielankowymi, zielonymi dolinami, ile można tańczyć, podskakuując przy tym od drzewa do drzewa, pleść wianki z kwiatów w rozmaitych kolorach, kąpać się w krystalicznie czystych, górskich jeziorach ? :D Każdego dopadłaby w końcu monotonia :P

-- 17 wrz 2012, 05:51 --

Aranjani, Witamy Cię w arkadyjskim klimacie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, No popatrz, żeby nawet sacrum nie uchowało się od wpływów nieustających przemian społeczno-ekonomiczno-obyczajowych :D Ach, ten wszędzie docierający, niezwyciężony postmodernizm :D Tradycja uległa - rozumiem, ale żeby nawet sacrum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, To jak ? Chyba pora już zamknąć to "Nasze Elizjum" ? ;) Godzina 6:00 minęła, arkadyjska sceneria rozpływa się w powietrzu, niczym kareta Kopciuszka po wybiciu zegara :D Powróciły nam stare, szare, zwyczajne "Nocne Darki" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Tomcio Nerwica, ja też ostatnio nie mogę się oderwać od liiteraków, ale zabieg okoliczności :lol:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja podobnie jak jasaw, jestem maniaczka literakow :D Jest to o tyle rozwijajace ze poznaje slowa o ktorych istnieniu i znaczeniu nie mialam pojecia. Kiedys w czasach przednetowych namietnie rozwiazywalam krzyzowki :D

-- 17 wrz 2012, 23:55 --

*Wiola*, popadniesz w uzaleznienie :P to wciaga

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, tak, niedawno przypomniało mi się, jak wspomniałaś o kurniku, pamiętasz, że nie miałam o tym pojęcia.. Odnalazłam i gram....

Często grywam z Mężem w Scrabble, ale kiedy jest zajęty swoimi sprawami, "wpadam"w literaki.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, netowo w to jeszcze nie gralam :D Kiedys umawialismy sie ze znajomymi na kalambury i ryczelismy ze smiechu na gg :lol:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.