Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

o kur*a dobranocka mnie ominęła :-|

brat jest za mały na takie drastyczne filmy :nono:

-- 28 gru 2012, 23:37 --

pinda, Pinda :D chodź nosimy się razem :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pięknie /cenzura/

tylko ja chyba mam na swiecie tak ze jak sobie znajde dziewczyne i ona zacznie ktoregos dnia pisac olewająco to ja musze popadac w cos w stylu mini nerwicy i depresji :shock: Jest jakas nazwa na to? :D

zawód miłosny po prostu?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Postój na mrozie pare minut,powinno przejść:<

Pinda nie słuchaj :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Titanica brat obejrzy :why: albo nawet Ludzką stonogę, byleby koniec ze zdjęciami Ezila, bo ja przez nie dziś nie usnę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, czesc Asiu, no wlasnie tak sobie, żle sie czuje czesto, nawet gorzej niz wczesniej, a Ty jak sie czujesz? Jakies postanowienia na Nowy Rok sa?:))

Snejana, dopsz, nie będę słuchała łobuza Saiga, on mi chyba źle życzy :P;) I na mrozie podobno nie staje Saiga :P:P:pirate:

-- 29 gru 2012, 00:47 --

Snejana, skąd zescie tego Ezila wytrzasneli? Jakis kolejny idol nastolatkow? ;)

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Ja tylko sugeruje oryginalne sposoby na nadmiar energii :mrgreen:

Owszem,na mrozie się nie staje,lepiej chodzić,temperatura ciała wzrasta i nie odczuwa się zimna aż tak bardzo :P

Snejana, zdjęcia ezila...

challenge accepted :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na mrozie podobno nie staje Saiga

Pinda ja to Cie ubóstwiam :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.