Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

LilaWolken, tego to chyba nikt nie wie.

Saiga, ja doszlam do wniosku, ze nawet nikt by sie nie zorientowal, ze zdechlam wiec rozkladala bym sie w swoim lozku tygodniami albo miesiacami. To dopiero wizja :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, W takim momencie,pamięć ma znaczenie...?

Zorientowalibyśmy się...choćby tu...

Mimo że to tylko internet...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, NIC...po prostu NIC,może dlatego...

virgo21, LilaWolken, mnie też czeka sylwester z polsatem,lub coś tego typu...nie martwcie się :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale mam 16 lat, kuźwa. Powinnam chodzić na imprezy, zalewać się w trupa. Palić szlugi, skręty.

A ja? Jak.mówię mamie że idę porywać i gwałcić i że wrócę jutro może to się tylko śmieje. Bo wie, że albo idę na próbę. Ewentualnie do kogoś. I tak rzadko.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja spadam kimać...

życzę wam mimo wszystko,by choć trochę tych dobrych momentów się wam zdarzyło...życie nie musi być śmietnikiem...nie powinno być..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.