Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, u nas jest taki znany pub carpie diem, tam podobno mozna spotkać piwo za 3 zł, ale mnie się to nie przydarzyło :( ale przypuszczam, ze to za 0,33l ;) najwiecej dałam za piwo 8 zł ale i po 12 sie zdaża.

mimo ze i tak najlepiej kupić sobie piwo w supermarkecie i wypić w domu przy meczu albo filmie :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po co masz czytać wszystko co piszą?

czytam ostatnia strone zazwyczaj i to niektore tematy.. ale i tak sporo natrzaskali

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczypiorek86, no niespelnione.. :( mialam szanse sie wybic a tego nie zrobilam..

no ale mam zajebiste wspomnienia , puchar , kilka medalow i mase dyplomow.. :mrgreen:

ale przypomniałaś mi o moich i się narobiło ... że Tomcio musi mi otworzyć ;)

-- 02 gru 2012, 01:28 --

wspomnienia są najważniejsze

-- 02 gru 2012, 02:19 --

ze nie ogarne

a po co masz czytać wszystko co piszą?

Nie znaczy,że najlepsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To był najkrótszy sen w moim życiu albo siostra naprawdę szybko pije :P co do tego piwa w pubie to ma siostra rację , ale tu trzeba pomyśleć najpierw jak na paluszki uzbierać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok ok, przyznaje, szybko pije, ale i tak wolnej niż Ty :P mnie tam nie stać na już paluszki :bezradny: chyba że się coś przemyci i je z torebki :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Siostra to w ogóle wszystko szybko robi , jak siostra paliła to ludzie myśleli , że pożar u nas wybuchł , jak siostra pije to tak , że człowiek odwróci wzrok i piwa nie ma ... żeby siostra przy garach taka szybka była , to już w ogóle bym siostrę ubóstwiał :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bo ja jestem szybka kobieta :mrgreen: gary też szybko zmywam, tylko jak brat ciagle doklada nowe to co ja poradze :bezradny: a jesli brat ma na mysli gotowanie, to przygotowanie kociej karmy wymaga czasu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale najszybciej to siostra biegła jak mi tuńczyk wypadł albo po tych żartach szowinistycznych , siostra tak szybko operowała wałkiem , że nie jeden samuraj mógł by się od siostry uczyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, żartujesz? gdyby Tomcio Nerwica, serio był moim bratem to bym go dawno zamordowała za coś :mrgreen::lol:

o,np za to ;)

Snejana, Ale najszybciej to siostra biegła jak mi tuńczyk wypadł albo po tych żartach szowinistycznych , siostra tak szybko operowała wałkiem , że nie jeden samuraj mógł by się od siostry uczyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Tomcio Nerwica, to nie był wałek tylko patelnia, brat to nawe takich podstawowych podstaw nie wie :P zresztą ktoś musi być szybki w tym domu, gdy brat tylko lezy i tv ogląda :P

-- 02 gru 2012, 02:05 --

Mara_, wysuwając takie propozycje ryzykujesz, ze będzieszmieć czyjąś śmierć na sumieniu xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, Dla jaj to byśmy się nie spotkali , ale żeby nimi rzucać w siebie to tak :D zresztą chyba bym tego nie zrobił , zamierzam jeszcze trochę pożyć :D

Snejana, Siostra tak szybko uderzała , że nawet nie była widać co to był za sprzęt :D tylko leże i tv oglądam , bo napracowałem się w swoim życiu tyle , że muszę teraz odpoczywać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha, rzucać w siebie jajami xD

przypomnialo mi sie, moja mama jak byla mloda to rzucały z kolezanką jajkami z 5 piętra w ludzi xD więc mam to w genach :mrgreen:

Tomcio Nerwica, ok, ja tez sie w zyciu napracowałam, w koncu gospodyni domowa to podobno też zawód, wiec jutro ja leze, ogladalm tv, pije piwo i nawet palcem nie kiwne xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli spotkanie miałoby miejsce w Krakowie - mogę podjechać i użyczyć sprzętu w postaci siekier bądź noży... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha, rzucać w siebie jajami xD

przypomnialo mi sie, moja mama jak byla mloda to rzucały z kolezanką jajkami z 5 piętra w ludzi xD więc mam to w genach :mrgreen:

Tomcio Nerwica, ok, ja tez sie w zyciu napracowałam, w koncu gospodyni domowa to podobno też zawód, wiec jutro ja leze, ogladalm tv, pije piwo i nawet palcem nie kiwne xD

I Ty to pamiętasz ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, A co to jutro dzień kobiet , że siostra wolne chce sobie zrobić ? :P te prawo dotyczy tylko mężczyzn , bo dbanie o dom to nie praca tylko przyjemność , któregoś dnia siostra to doceni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.