Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no dobra, skoro brat chce :D w sumie to rzeczywiście gadającego futrzaka nie zniose :shock: jeszcze sie Ezilowi udzieli :shock: albo mnie :shock: zresztą komu ja bym dogryzała, gdybym brata wywaliła? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ze mną :D zreszta nie futrzaka się pozbywamy tylko Tomcia :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Słyszała siostra o tym sex trenerze na forum ? :D może znajdzie dla mnie prace w wolontariacie i nie będziemy musieli jeść już kociej karmy tylko zaszalejmy i kupimy sobie paluszki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nawet sie tam poudzielałam :D to niech się brat zatrudnia, żadna praca nie hańbi! a paluszki na ulicy nie leża :D

-- 13 lis 2012, 01:44 --

luk_dig, ale to nie ten prawdziwy Ezil tylko szynszyl, zastępczy taki :D bo prawdziwy sie nie dał :(

-- 13 lis 2012, 01:45 --

dobre biore szynszyla i idziemy spać :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a coś się stało??

Kotek, na tym forum zawsze coś się stoi...

Virgo, w nocy, jak mnie wszystko wkurza, to staram się czytać Mikołajka i chociaż przez te parę godzin nie myśleć o stresach. Nie zawsze wychodzi, ale zawsze się staram, no a Mikołajek to sam pozytyw. ;-)

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy można podawać linki do chomika, ale co tam (Wiola, jak nie można, usuń, proszę, bez nagrody warnem :* )

http://chomikuj.pl/eli8/ksi*c4*85*c5*bcki/Rene+Go*c5*9bcinny+%28Miko*c5*82ajek%29

Proszę, Monar.

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.