Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Mogła siostra wcześniej powiedzieć , bo już jestem w Polsce :-| a w Hiszpanii nie dobre jedzenie , szukałem tam kiełbasy krakowskiej i pierogów ale nie mieli :D

-- 11 lis 2012, 02:11 --

Svafa, Cześć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W klubie pracował drugi masażysta z którym się zaprzyjażniłem ( nazywał się Santiago ) więc poprosiłem go żeby kupił mi kocią karmę :D żdziwił się gdy zacząłem ją jeść i spytał " Thomas to taka bieda w Polsce " powiedziałem " nie , jem z przyzwyczajenia" :D

A rybka brzydka lepszy będzie szynszylek

szynszyl1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Bez przesady Santiago mnie polubił i obiecał , że nikomu nie powie co widział ( prosiłem go o to ) :D

No właśnie , ale będzie będziemy go karmić kocią karmią to się trochę życia nauczy :D

No przesadziłem trochę :-| ale przynajmniej mieli masaż porządny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja bym temu Santiago nie ufała :? biedny szynszyl :( ja mu jednak jakieś paluszki kupie :D patrz jak sobie słodko tego paluszka w rączce trzyma,jakby był człowiekiem XD

brat to sie lepiej za żadne masaże już nie zabiera, może lepiej zabijać ludzi na zamówienie?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale te paluszki mogą mocno nadszarpnąć budżet :? więc nie ma co go rozpieszczać i lepiej karmić kocią karmą , a za jakiś czas się przyzwyczai ( może nawet polubi ) :D a płatnym mordercą nie zostanę , bo chodzą plotki , że detektyw Rutkowski znów działa w branży :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Haralaumpiusz? eee zbyt banalne, może Wacek? a tak btw. to może polubi sie z futrzakiem :D :D o rany, będzie miauczenie i chrapanie :silence:

tylko już nie udawaj masazysty ;) teraz niech brat sprobuje czegoś nie wymagającego myslenia, trener albo coś XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.