Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Pokój będzie taki jak poprzednio , ale kuchnia będzie większa :mrgreen:

Też się nad tym zastanawiam , zawszę się bałem ludzi którzy o 2 w nocy rozmawiają o ołówkach z ikei , a teraz robie to samo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kuchnia :evil: chyba przypadkiem wywołam pożar XD

stalismy sie takim ludźmi przed jakimi przestrzegali nas rodzice :shock: a nie sorry, naszych rodzicow latarnia zabiła xd

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, Zawsze gdy ktoś mnie prosił żebym mu odsprzedał , to oddawałem za darmo i szedłem dalej :D ale widzisz nastały takie czasy , że trzeba coś na tym zarobić , a muszę wyżywić siebie i siostrę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, Tomcio ma :P

-- 04 lis 2012, 01:59 --

Tomcio Nerwica, tego lizaka też możesz sprzedac :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no ok, ciesze się, tylko nie chce dac tego po sobie poznać XD będzie wiecej miejsca na kocia zarcie i zupki chinskie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oooo zawiekszy pokoj to spagetti zrobie, czy co tam brat chce? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, lasagne chyba, wlasnie pisalam o tym, bo nigdy tego nie jadlam, a bym sobie zjadła :roll:

ej a my mamy jeszcze jakis dom czy juz nie?? bo bym poszła w sumie juz spać tylko nie wiem gdzie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra to ja ide do futrzaka, może mnie nie ukradną xD eej Ty już sie zadnych awionetek nie tykaj :nono: rower najwyzej, chociaz i tego nie jestem pewna.

:papa::papa::papa:

-- 04 lis 2012, 02:31 --

a i po co kury? jutro lasagne :P idź polować na szpinak :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa uciekam spac wlasnie.. :D

Zaciekawilo mnie to forum jednak i tak przegladalam posty..

Nawet nie wiem kiedy uplynal ten czas.. :smile:

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.