Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, na wsi? :shock: myślałam, że kurę potrąciłeś najwyżej :D :D :D

a zabiłeś chociaż kogoś?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tak mówicie, czy na prawdę jesteście rodzeństwem?

zgadnij :mrgreen:

-- 03 lis 2012, 00:09 --

Villain, ja Cie dostrzegłam!

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, to forum jest czasem takie odjechanie, że różnych rzeczy się mogę spodziewać. Medycyna jest zdania, że zaburzenia w rodzinie się wzajemnie kumulują* więc kto wie? :)

*Przynajmniej dla schizofrenii przy jednym chorym rodzicu, szansa choroby jest większa 10x.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.youtube.com/watch?v=VNT9tR_4e3Q

Zapraszam to wysłuchania. Wybaczcie wszelkie braki, moja chwiejna samoocena stoi na przeszkodzie by stwierdzić co nagrywać, a co lepiej zachować dla siebie.

-- 03 lis 2012, 00:19 --

Aj, miało być w Klubie Edukacyjnym, ale wy też możecie posłuchać kolegi po fachu.

Edytowane przez Gość

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja nowe auto miałam na mysli :roll: ale skoro uszy sie uchowały to ok :D kropelką sie przyklei :D a latarnie też wziąłeś?? zarówka si emoze przydać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.