Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Spróbuj z ukraińską viagrą wcieraną w mięśnie :D Zawsze możesz opasać się jeszcze "krowiakiem" :D Zaden dresiarz nie będzie Ci straszny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

papiaxxxx,

Dla mnie dziwne ,ze sa takie dziewczyny co chcę być a facetem, który zostawia dziewczynę w ciazy, bo to za dobrze o nich nie swiadczy (facetach),o tych dziewczynach rownież zesztą też.

-- 15 lip 2012, 01:07 --

frustrated,

dopiero druga jeszcze wcześnie jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

frustrated,

dla mnie normalka , ja juz sie temu neje dziwie ani nawet nie denerwuje na to tylko meczy bardzo, wykańcza jak dłuzej trwa, a coś sie wydarzyło bo to potęguje strach, depresja, lub w drugą strone podekscytowanie, ja zawsze miałam kłopoty ze snem ,lae sytuacje ie fajne w zyciu to pogłebiaja, moze weź pół tabletki spokojnie zasniesz jak nie brałes wcześniej , ja w tygodniu wziełam i teraz mam przerwe i moze w poniedziałek wezmę jak dalej bedzie kiepsko, ze snem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abstrakcja, czasem tak, czasem nie. W pracy jakoś inaczej czas leci, zajmuję się problemami innych i moje schodzą na dalszy plan. Bardzo ciężki mi sie pracuje w pomocy społecznej i wyczekuję wolnego, a z drugiej strony nie wyobrażam sobie tygodnia bez pomagania. Nie wiem czy jesteś w stanie mnie zrozumieć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj mam. Żebyś wiedziała, że mam. Właśnie z terapeutą roztrząsam temat granicy pomagania, gdzie ona jest. Dal mi wiele do myślenia. w jakiś sposób zreorganizował mój pogląd na wiele spraw z tym związanych. Na tą chwile jest to temat rzeka. Mam o czym myśleć. Jutro mam kolejną wizytę z terapeutą. Jest mi to bardzo potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abstrakcja, Skuteczna,aczkolwiek może mieć skutki uboczne.

Mi pomogła chwilowo później "wróciłem" do poprzedniej wagi.

Bez zmiany nawyków żywieniowych na stałe,nawet najlepsza dieta nie zdziała cudów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć,

Abstrakcja, Nie chcę zniechęcać, ale słyszałem bardzo złe rzeczy o tej diecie.

Gdzieś się spotkałem z informacją, że Dukan przegrał sprawę, jaką wytoczył innemu lekarzowi, który zarzucił, że jego dieta zwiększa ryzyko zachorowania na raka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gwidoniusz, fajnie ze tak konstruktywnie do tego podchodzisz...

Stark, Deckard,

dzieki no dzięki....juz mi sie ulotnil optymizm..... :roll:

od kazdego poniedzialku zaczynam wszytsko od nowa :(

nie mam prawidlowych nawykow zywieniowych

wogóle nie mam prawie zadnych prawidlowych nawyków :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.