Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, Jestem w tej samej sytuacji , do nocnego za daleko i do tego pada , a w knajpie jak zwykle siedzi ta sama ekipa i jak wejdę zaczną się teksty w stylu "kierowniku jak dobrze , że pan jest , pieniądze na piwo się skończyły " :mrgreen:

dora93, No to super , cieszę się razem z tobą :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzizas jak ja nie znosze ucieczek z gry :roll: jak ktos nie umie przegrywac to niech nie gra :evil: a nie wyrywa mi dwie minuty z zycia

-- 06 cze 2012, 01:12 --

dora93, moge Ci zrobic..z czym pijesz? cukier? mleczko? :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Ahh , jak dobrze się poczułem po zdaniu " Wciągnie cię na długo, jak mnie zresztą, ekipa osób tu piszących jest naprawdę świetna." głód narcystyczny został zaspokojony :mrgreen:

dora93, Harnasie mi nie podchodzą tak samo jak tyskie , chociaż jakbym akurat miał pod ręką i żadnego innego piwa , to bym się napił :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, z mleczkiem, bez cukru ;)

Tomcio Nerwica, ja tam Harnasie lubię. nawet do Kasztelana się przekonałam, ale to raczej regionalne piwko.

kurczę, kiedy ta okropna pogoda ogarnię się. kupiłam fajny kapelusz, a nie mam go kiedy założyć :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, ooo to Ty tez grywasz/ grywalas? :D Moze umowimy sie kiedys na partyjke?

-- 06 cze 2012, 01:20 --

dora93, kawka razzzzzzzzzzzzzzzzzz

images?q=tbn:ANd9GcRgGJRP2QEEttlWC3MqNKLw3Z5D2hxECDtL4nocK1NeBrPbH_z3SA

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, To super , dobrze , że to działa w dwie strony :mrgreen:

Candy14, Myślę , że tak , w końcu jestem członkiem tej ekipy , co prawda jestem tu bardziej od żartowania niż od poważnych postów , ale to też jest teraz w cenie :P

*Wiola*, Odzwyczajam się od hazardu , myślałem , że hazard mi nie szkodzi , dopóki nie zaproponowałem gry w samych bokserkach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nalogowca :roll: zawsze w jakies uzaleznienie popadne.. rzucilam pepsi to bez kubusia nie potrafie przezyc dnia..jeden nalog natychmiast zamieniam na inny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, To nawet jeszcze gorzej , przy takim upale , nieżle bym sobie zaszkodził , do tego nie było by jak wyjąć asa z rękawa , no bo jak :mrgreen:

Candy14, To super , przekaże administratorowi , że ma dobre poczucie humoru :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.