Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie rób mi tego :<.A można wiedzieć czemu?

Lady Em., tak coś ostatnio,jakoś nie mam na to ochoty...i nawet szczerze mówiąc dłużej jak ostatnio...

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, bo dwa dni przed zlotem mam inny wyjazd , przez to dotarłbym w pierwszy dzień zlotu , tylko podejrzewam , że dopiero na wieczór . A skoro zlot ma trwać dwa dni , to nie wiem czy jest sens jechać praktycznie na dzień .

-- 16 maja 2012, 23:25 --

Lady Em., dlatego nadal czekam na powstanie teleportacji 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, szkoda,a już myślałam,że będę miała kompana do oglądania smerfów,i układania klocków lego...:(:D

-- 16 maja 2012, 22:28 --

Lady Em., no ja też mam daleko,ale trudno,jakoś muszę dać rady i w końcu się przełamać.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, spokojnie kompanów do takich zabaw nie zabraknie , gdy zadałem pytanie czy jest ktoś młodszy ode mnie , usłyszałem , że mentalnie wszyscy :mrgreen::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., wyobrażam sobie miny sąsiadów jak pod blokiem ląduje odrzutowiec i do tego ja do niego wsiadam :) szkoda , być może skonstruuje łódkę i przepłynę jakoś przez Wisłę , tylko muszę uważać na prąd 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.