Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

L:), 10tys zł za gitare?? ja pierdole :D w głowie sie nie miesci aczkolwiek rozumiem :) hobby to hobby i nic nie jest w stanie nas zniechecic ale fajnie ze udało ci sie złapac taka bogata złota rybke, moja jest troche biedniejsza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5-6 tysięcy funtów to wychodzi jakieś 30.000 złotych ; )

Gitara 7000-9000 tysięcy, głowa gitarowa (Ampeg) kolejne 6000-10.000 tys PLN, do tego kolumna - 3000 zł , stuff - 1000 zł. I mam sprzęt marzeń : )

Mój bass który aktualnie posiadam nowy kosztuje 2000-2500 zł, jednak to średnia półka co by nie mówić. Tyle że wzmacniacza i kolumny nie zamierzam na razie kupować tak drogich (coś tańszego, by łącznie w 3000 zł za obie rzeczy się zamknć), ale ten bass to jest moje marzenie od dawna i w końcu mi się uda go kiedyś kupić, ja to wiem :mrgreen: )

-- 20 gru 2011, 06:30 --

I pomyśl jaka to ogromna zaleta dla partnerki, wie że facet jej nie zdradza, bo jak z kawałkiem deski i paroma strunami zdradzać ? ;D

Taki sprzęt może okazać się lepszym zabezpieczeniem zwiazku od kredytu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-- 20 gru 2011, 06:30 --

I pomyśl jaka to ogromna zaleta dla partnerki, wie że facet jej nie zdradza, bo jak z kawałkiem deski i paroma strunami zdradzać ? ;D

Taki sprzęt może okazać się lepszym zabezpieczeniem zwiazku od kredytu :mrgreen:

hhahaahaha..no nie wiem, nie wiem...chyba nie masz pojecia w takim razie ile lasek leci na "taka gitare" ":D swietny wabik hih

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Żono, zaciskamy pasa z finansami

- Na co?!

- Na nową gitarę oczywiście :mrgreen:

-- 20 gru 2011, 06:53 --

Jak kupisz mi nową gitarę zrobię Ci minetę

Szantaż doskonały! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie:)

anielica, jakaś mruczanka na dobrą noc ? :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anielica, ja przespałam cały dzień na dwóch Ketrelach.Boli mnie głowa od wczoraj w nocy i jestem tak słaba,że ledwo co siedzę.Wezmę leki i pójdę dalej spać.Dawno nie miałam napadu migreny.

-- 21 gru 2011, 00:14 --

wiola173, :***

amelia83, witaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie:)

anielica, jakaś mruczanka na dobrą noc ? :smile:

jak potrafisz to zrobić przez neta to chętnie poproszę :P

-- 20 gru 2011, 22:18 --

wiola173, dzisiaj masakra :hide:

chciałabym już zasnąć i obudzić się jutro w dobrym nastroju :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa kotki dwa szaro bure oby dwa....

aaa kotki 2 ..............

a śpij bo własnie księzyc swieci i za chwile zgasnie

wszystkie dzieci nawet złe pograzone sa we snie a Ty jedna Tylko nie......

aaa.......aaaaaaa..........aaaa :angel:

Prosiem Kasiunia :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima kochana a 2 ketrele to znaczy 50 mg?

współczuje migreny :hide:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima ja tez biore 50 mg,wezmę i też pójdę lulać... :smile: mnie tak szyja napieprza, przewiałam chyba z rana po maść jakąś skoczę do apteki, bo nic takiego nie mam, nie moge głowa prawie ruszać i dlatego tez sie położę, bo boli jak cholera :?:?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.