Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Uuuuuu... Współczuję, naprawdę. Ja pamiętam jak miałem pobieraną krew na morfologię po wizycie u lekarza i po tym musiałem pójść usiąść na izbę przyjęć, bo wkręciłem sobie, że zaraz zemdleję, ciśnienie mi spadło masakrycznie... Gdyby nie te lęki to człowiekowi było by łatwiej : / Jedyne pocieszenie to to, że minie.

Ja dzisiaj z nudów wróciłem do zabawy z grafiką. No i miałem chwilowy wkręt z wylewem...

Pray to your god, open your heart

Whatever you do, don't be afraid of the dark

Cover your eyes, the devil's inside.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema, sorry za wczoraj, ale się zniszczyłem po prostu :P ale ten francuz (pamiętam co się działo i co pisałem) mnie po prostu rozwalił :D do teraz banan na ustach z tej sytuacji, tylko łeb mnie cały dzień boli, piję już 3 kawę i nic pomaga, a zawsze po kawie czułem się lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę Cię, ja mam dosyć lekarzy. Wkręcili mi chorobę serca, po kilku miesiącach okazało się, że serce mam zdrowe i nic mi nie jest, a nerwica zdążyła się rozwinąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh właśnie odkryłam że po 10 latach nadal mam żwir w kolanie :shock::mrgreen: buhehe to kolano jakieś pechowe jest... :mrgreen:

wypierdzieliłam się kiedyś na bieżni na w-f-ie... i nie wyciągnęli mi całego żwiru... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A boli chociaż to kolano? : /

No z tymi lekarzami to ja mam tak, że jak już muszę to idę, ale i tak najczęściej w ostateczności. A i tak często nie wierzę w to co mi mówią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muse, teraz już nie boli... tzn nie z tego powodu bo z innego boli... jak wspomniałam jest pechowe i miałam je operowane jakiś czas temu bo sobie rzepkę rozgruchotałam...

a żwir nie boli... to taka czarna kropka... siedzi tam sobie i przypomina o dawnych czasach...

spadam

Dobranoc wszystkim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmmmmmmmm u mnie zdagnozowali za pierwszym razem depresje, ptsd, nerwice, później osobowośc unikajacą. obecnie nie leczę się w żaden sposób, staram się iść do przodu i jakoś żyć. chociaż bywa ciężko

"czy zrobiłaś/eś wszystko co możliwe aby się wyleczyć ze swoich zaburzeń?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.