Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Amon_Rah, ja Ci załatwię. Jestem wielkim miłośnikiem zielonej czarodziejki. Ale czeski to shit jest raczej.

E-e wlasnie ze syfiasty jest ten polski, bo to podroba jest, i zadnej magii w nim nie ma;)

A czeski moze i gorszy ale przynajmniej prawdziwy!

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amon_Rah, ja Ci załatwię. Jestem wielkim miłośnikiem zielonej czarodziejki. Ale czeski to shit jest raczej.

E-e wlasnie ze syfiasty jest ten polski, bo to podroba jest, i zadnej magii w nim nie ma;)

A czeski moze i gorszy ale przynajmniej prawdziwy!

Toć nie mówię o polskim !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, też bym omijała (chociaż ładnie tam), gdyby nie to, że moje dwie siostry tam mieszkają...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, też bym omijała (chociaż ładnie tam), gdyby nie to, że moje dwie siostry tam mieszkają...

Wyeksportować ! (Srebrna już czeka jakby co)

-- 30 cze 2011, 01:51 --

jak ktoś chce piołun to ja mam troche

po ile ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki Mat?piołun zalewasz spirytem,dodajesz jeszcze jakiś ziół i sie to kisi pare miechów,no i masz absynt potem.

chyba ze coś pomyliłem

po ile?a wez se za darmo,albo za piwo.jakis czas temu zamówiłem z mo razem z innym staffem ale jak przeczytałem ile pierdolenia z tym ziołem i ile czasu to odusciłem,lezy sobie w szawce i śmerdzi

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, okej, ale one z rodzinami więc musisz mieć 7 miejsc w samochodzie, no i ewentualnie dla mnie ósme;p. A mieszkają blisko siebie więc za jednym razem by było;d

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, okej, ale one z rodzinami więc musisz mieć 7 miejsc w samochodzie, no i ewentualnie dla mnie ósme;p. A mieszkają blisko siebie więc za jednym razem by było;d

images.jpg.5bf39e09ce22fafbe700fcebbf515eb0.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo jak mozna w pelni legalnie kupic sobie Xanax, Clonazepam, Valium to pewnie i absynt sie znajdzie...
:shock: jak to??

No tak to;) wiem, bo osobiscie sprawdzilem xD normalnie wypelniasz kwestionariusz w necie, po czym lekarz z Columbii albo z Bulgarii

wypisuje Ci recepte, ni i expresowo dostajesz lek razem z recepta. Ceny sa dosc wysokie, ale co tam.

buka? ale sam piolun do takiego eliksiru nie wystarczy... :cry: no i ja tez nie wiem jakich no.

Neu(e)rotyk, Libertine, zaraz poszukam w necie czy jest gdzies w poblizu:)

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, no to przyjedź do Londynu, zabierzesz mnie stąd i wrócimy do pl przez paryż:D. Plan idealny! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.