Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Znaczy ja zawsze czułem pewien dystans i respekt co do spraw odnoszących się do opętania. Jako nie-katolik nie uznaję ich w kanonach kościoła katolickiego, ale nie wykluczam, że człowiek może zostać opętany. Nie wiem jak to dokłądniej wytłumaczyć... No po prostu złapała mnie schiza, że zostanę opętany, bo mam słabą psychikę, bo mam NL no i się tak nakręciło. Wiem, totalna głupota.

sens, ciesze się : ) No i dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fak, u mnie to radzenie sobie bez benzo nie ma racji bytu :why: Jeszcze Propranolol musiałem zażyć bo myślałem że mi pikawa wyskoczy, znów stan podgorączkowy, lęki "no ch** by to strzelił w pogodny dzień" :!: I to takie lęki że aż na jedno oko przestałem widzieć przez chwilę...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sens, mi moje leki chyba w ogóle nie pomagają poza benzo a z tym już przeginam :-|

:( to niefajnie, ale może musisz spróbować czegoś innego? mi tez wcześniej nie działało. Miałam doła mimo antydepresantów.

Teraz mam mieszankę i zaczęło działać po 2 tygodniach.

ile masz obecne leki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadam i wypadam, bo jestem przez caly dzien na wku*wie. :evil: i w ogóle dupa.

Przyjde pewnie kolo 7.00, ale to juz do wron wtedy.

No. Nie siedzcie za dlugo, bo jutro rano bedziecie pomarszczeni z niewyspania jak ten Ryjek z Doliny (dwuznaczne to jak dla mnie) Muminków.

I prosze nie doszukiwac sie tu zadnych podtekstów. xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.