Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

buka, 2 plateau

o,przeliczałeś sobie na mase(zawodowiec),mnie bardziej chodziło na pudełka :D

powiem ci ze jak kiedys złączyłem z kodeina to było to jakby wzmocnienie kody a nie dxm,ale generalnie nic specjalnego.mysle ze mogłoby byc ciekawie z zolpidemem :mrgreen:

edit.widze ze juz na to wpadłeś ,jakiś trip raport potem prosimy :mrgreen::P

Dużo nie wziąłem, bo nie chce sie przekręcić na zespół serotoninowy. W sumie i tak jadę po bandzie biorąc kaszlodyn do 2 antydepresantów, którymi sie lecze na raz.

A trip jest taki że sie szczerze do monitora słuchając power metalu. Zaraz może na jakimś smoku polatam? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio badałem wątrobę i wyszło, że jest w tak dobrym stanie, ze wielu organobiorcow by o takiej marzylo. :P Wiec mozna pic, cpac i cuda robic. :mrgreen:

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się muszę przebadać, mam skierowanie na próby wątrobowe. Ale póki co gdyby wyniki miały być złe, wolę nie wiedzieć :pirate:

halenore, Na zolpidemie tyle głupot narobiłem, że masakra. Najbar5dziej łyso mi sie zrobiło jak zacząłem rano czytać smsy jakie słałem :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, ja jak sama pije to też. Dlatego trzeba pić w towarzystwie ;)...

wiola173, nie przejmuj się, ja zupełnie poza tematem wtrącam. Jak kto chce to czyta jak nie to ignoruje;). Nocne rozmowy chyba tak działają, ciężko ogarnąć każdy wątek:p..

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, bawię się żyletkami w dość niezabawny sposób :roll:

wątrobę też będę badać i chyba zapłacę i zrobię też chociaż TSH dla świętego spokoju już za jednym darcie żyły... bo będę miała siniak jak ćpunka po tym pobraniu :?

i mam taki wąski pojemniczek w który mam nasikać rano... toż to kpina... jak ja mam wcelować do tego, zaspana, niewyspana i ze sztywnym kręgosłupem?? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, Na litość boską nie. :P Po prostu do takich, z ktorymi lacza mnie dosc specyficzne relacje. :lol: Np. do ladnej terapeutki-stazystki.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, wiola173, no spróbuję napisać ale obawiam się że nic z tego nie wyjdzie... :hide:

bretta, ja w towarzystwie też potrafię narobić głupot i wtedy straszna siara jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.