Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Relatywista9, coś dziś zamulasz divers2321.gif materiał Ci się skończył?

widziałam Twojego "ortograficznego byka" w wyrazie "przejrzałem" :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, "musk" już nie ten, co kiedyś :D Ostatnio coraz częściej łapię się na tym, że pierdoli mi się szyk zdania, miesza interpunkcja, a czasem nawet i błąd ortograficzny się zdarzy :P Kończę się, no ale w sumie nic na to nie poradzę, więc na ch*j się tym przejmować ? ;) Zresztą, do stanu zaślinionego warzywa jeszcze mi trochę zejdzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czejsc

wchodze w Darki wlasciwie tylko po to zeby napisac o jednej fchooj wkoorywiajacej mnie obecnie rzeczy a mianowicie zdarzylo sie tak ze swieta chalupa pelna ludziskow z rodziny i obecnie przebywam w jednym pokoju ze swoim ojcem ktory oszolomiony piwskiem bez namyslu wpierdzielil mi sie w moje lozko - w moja kochana koorwa posciel. Wiec nie spie, bo

:arrow: nje mam gdzje w tej przedziwnej obecnej sytuacji. :roll:

:arrow: na poczekaniu - tuz po tym jak zobaczylam ojca w mojej poscieli w moim pokoju - wymyslilam sobie plan na "wigilijna dobe", ktory to zaklada ze spedzam dzisiaj czas do 5 nie spiac i siedzac, od 5 do 13 spiac co by przespac wigilijny zamet i wogle wszystko, od 13 do 1 spedzic swoja wlasna samotnicza wigilie u siebie w pokoju odmawiajac na zaproszenie na kolacyje przez jakas babcie czy inna ciocie.

Jako ze musze przebywac w jednym pokoju z ojcem (mam tutaj lacze, drugie ukradl moj brat :cry: ) to przebywam. Najwiekszym moim problemem teraz jest to ze wlasnie przekrecil sie na drugi bok i zionie mi w stopy glosno oddychajac i pochrapujac. (Tak, takie jest ustawienie mebli w moim pokoju ze kiedy ktos przewroci sie na drugi bok tak ze lezy twarza "do pokoju" to jednoczesnie ta twarz jest jak gdyby pod stolikiem na komputer.) :silence::hide:

zdecydowanie wykanczajaca rzecz

Bob Budowniczy spedzal caly swoj czas budujac, zeby ukryc fakt, ze nie potrafi zbudowac zdrowej relacji z drugim czlowiekiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, to poranek jak zwykle :P

Relatywista9, oj zdechniesz biedaku pod płotem i nawet bezpański pies nie zechce Cię oszczać

Może jednak z łaski rąbnie rzadkie,śmierdzące gówno,los i fortuna czasem sprzyjają.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.