Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Kij tam z pustymi ulicami, dla mnie niedziela to zawsze czas przed poniedziałkiem, który wiąże się z pracą, szkołą, obowiązkami, niepotrzebne skreślić. Wtedy wszyscy kacują, lenią się, nadganiają zaległości na najbliższy tydzień. Inaczej: mam świadomość, że po niedzieli czeka mnie zapierdollo przez 5 dni. Melancholia? Ok, ale raczej w związku z tym, że w weekend tyle miało być zrobionego i jak zwykle nic nie zostało w efekcie zrobione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ból dupy mam dopiero wieczorem, kiedy biję się z myślami. Iść wcześniej spać i zajebiście zacząć tydzień? Wiesz, jak w reklamach, ludzie wstają, przeciągają się, miny kota srającego na pustyni i te sprawy. Albo siedzieć, robić co lubię i miauczeć z rana, że "już pora wstać, wyruszyć z domu, w pracy dzisiaj umrzeć chcę"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa ciągnie się to gówno już miesiącami.. O ile to wenla postawiła mnie do pionu po byciu rośliną to po upływie pary dni kiedy to serio było okey nawet się nie spostrzegłam kiedy stałam się taka wybuchowa, agresor za agresorem się załącza i to nawet bez przyczyny.. Wkur.. się bo od jakiegoś czasu same negatywne odczucia, doły.. Nawet chwili optymizmu. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ile Ty masz lat?? I ile z tym się zmagasz??

No może ja takich rzeczy nie robiłam.. Ale bywało,że obrywały rzeczy martwe, które lądowały później w śmietniku..

No mi troszkę muzyka pomaga..

Co do zwykłego funkcjonowania.. W dole, każdy dzień to walka o przetrwanie..

-- 03 gru 2013, 00:57 --

Aurora92, Bye, nie nastawiaj się tak negatywnie.! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, O fuck..

No to naprawdę nieźle..

Własnie u mnie najpierw obstawiali bordera a od kilku miesięcy,że CHAD.. No i wychodzi na to,że to CHAD z domieszką bordera..

A idź z tym w ** to makabra.. Wiem jak mnie to męczy.. Z tym plus,że w takim wieku wykryty.. Na terapii gadają,że nauczę się z tym żyć.. A mi już się rzygac na to wszystko chce..

Ile razy sobie myślę,że rzucę to w cholerę.. Ja już nawet nie pamiętam jaka byłam przed tym całym bagnem..

NieznanySprawca, Cześć, co się stało???

Kestrel, bye.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.