Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Śmieszny Crowley, oklepana Goecja, żydowska kabała

TEmple of seth, M.L.O O.N.A

Takie mam wyrywki w głowie, pytanie co może być interesujące, gdzie zacząć ?

Czym jest słowo Da’ath?

W życiu widziałem i słyszałem wiele, tyle że w tedy wydawało mi się to mało interesujące, po prostu były to dla mnie totalne bzdury. Teraz zmieniłem podejście i ciągnie mnie do czegoś Innego. Tyle że jestem aktualnie rozjebany, nie mam już żadnych kontatktów i nie wiem od czego zacżac

to mnie zaskoczyłeś trochę, mało (czytaj: nic) wiem o tym o czym piszesz

ja jestem prosta dziewczyna

ale mogę jutro dopytać kilka osób, może będę w stanie chociaż podrzucić Ci jakieś linki albo tytuły książek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym jest słowo Da’ath?

Kabała jest dobra, ale dla dziewczyn i pedałów. W to bawi się Madonna. :bezradny:

Wbijaj na hermetyzm, akurat pokurwi Cie do reszty, i będziesz miał z głowy problemy doczesne.

-- 18 lis 2013, 02:57 --

ale mogę jutro dopytać kilka osób,

to zapytaj tych magów też o to zaklęcie nekromacyjne. :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmieszny Crowley, oklepana Goecja, żydowska kabała

TEmple of seth, M.L.O O.N.A

Takie mam wyrywki w głowie, pytanie co może być interesujące, gdzie zacząć ?

Czym jest słowo Da’ath?

W życiu widziałem i słyszałem wiele, tyle że w tedy wydawało mi się to mało interesujące, po prostu były to dla mnie totalne bzdury. Teraz zmieniłem podejście i ciągnie mnie do czegoś Innego. Tyle że jestem aktualnie rozjebany, nie mam już żadnych kontatktów i nie wiem od czego zacżac

to mnie zaskoczyłeś trochę, mało (czytaj: nic) wiem o tym o czym piszesz

ja jestem prosta dziewczyna

ale mogę jutro dopytać kilka osób, może będę w stanie chociaż podrzucić Ci jakieś linki albo tytuły książek

O, byłbym wielce wdzięczny, jak coś to oczywiście PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, nie ma to jak hipomania :D

Ostatnio rozmyślałem nad tym, coby nie przyjebać jakimś konkretnym ciągiem na dysocjancie pokrokju DXM, czy innym psychodeliku :D Gdyby tak przez dłuższy okres czasu systematycznie agonizować receptor sigma-1 ... :D Czytałem kiedyś historię o pewnym ziomie, regularnie przesadzającym z owianym złą sławą "dexem", który to w trakcie swojej misji posłanniczej zajechał aż na Jasną Górę nawracać w swym osobliwym poczuciu "nadtrzeźwości" tamtejszych braciszków :D Ch*j z tym, że koniec końców jego mistyczna przygoda zakończyła się psychiatrykiem i terapią haloperidolem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, nie ma to jak hipomania :D

Ostatnio rozmyślałem nad tym, coby nie przyjebać jakimś konkretnym ciągiem na dysocjancie pokrokju DXM, czy innym psychodeliku :D Gdyby tak przez dłuższy okres czasu systematycznie agonizować receptor sigma-1 ... :D Czytałem kiedyś historię o pewnym ziomie, regularnie przesadzającym z owianym złą sławą "dexem", który to w trakcie swojej misji posłanniczej zajechał aż na Jasną Górę nawracać w swym osobliwym poczuciu "nadtrzeźwości" tamtejszych braciszków :D Ch*j z tym, że koniec końców jego mistyczna przygoda zakończyła się psychiatrykiem i terapią haloperidolem :P

LOL :D Ale to już przesada, fajnie jest uciekać w inne światy, jednak trzeba pamiętać że ciałem jest się na ziemi. Haloperidol to śmierć w tabletce, jeszcze to gówno się podaje? Kojarzy mi się on z latami 70.80...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, przez jakiś czas byłem niezadowolony codziennym życiem, problemy z tożsamością, kryzys religijny, zmiana środowiska. Ogólnie miałem potrzebę wytłumaczenia sobie kim jestem i co tu robię. Na ile to były prawdziwe poszukiwania, a na ile popularne w derealizacji stawianie dziwnych pytań nie potrafię określić.

Wystarczyło, że czytałem różne niesamowite historie, w moim przypadku głównie pewien blog prowadzony przez panią Wiesławę. Uważała się za wielką mistyczkę i miała misje oświecania ludzkości. Ogólnie taka newageowa papka. Trochę o jakiś czakrach, trochę teorii spiskowych, coś o reinkarnacji, elementy chrześcijaństwa, jakieś treści o świętych i ich cudach. New age jeśli dobrze kojarzę to taka próba uporządkowania wiedzy na takie dziwne tematy w jakiś nowoczesny sposób.

Dodam tatę schizofrenika, z którego mogłem brać przykład. Jak schizofrenia wygląda dużo nie trzeba opisywać. Dodam, że miałem moment nagłej zmiany w psychice, coś co określiłem jako nawrócenie, a było głównie natrętnym myśleniem o sprawach wiary, w ten sposób, że zaniedbywałem wszystko inne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IDę w pizdu spać, miałem sie wkąpać, ale pierdole, jutro to zrobię, gneralnei całe życie sobie poukładam jutro, mam plan jak co wieczór

-- 18 lis 2013, 03:00 --

I tak sobie mysle, niemiec czy powstaniec, a moze powstanie w niemczech. Nie spi ktoś jeszcze? Niech da znak... :)

Znak ? Że niby mamy Ci dajmy na to taki Reichstag wysadzić ? :D

Reichstag ??? Ja aktualnie siedze w kalesonach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.