Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Sayace, jak widać po opisie odrzuciłam leki i czekam na miejsce w szpitalu na intensywną terapię.. przez to mi się życie zatrzymało.. całkowicie. Zajmę się swoim leczeniem a życie musi poczekać.. ciekawe tylko ile..

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, czemu chcesz całkowicie odrzucić pastylki?

Tzn nie mówie że poleganie na nich jest czymś dobrym,ale z drugiej strony,jeśli jestem na pograniczu funkcjonowania,to już nie lepiej jednak wstrzymać się z takimi decyzjami?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, To niestety nie jest coś,co można odciąć jak zbędną,czy niechcianą/zepsutą kończynę,na dodatek rzadko kiedy jest "przydatne" ( w tej jednej kwestii - cierpienia które powstaje w wyniku depresji,czyni człowieka bardziej otwartym i wyrozumiałym na krzywdę innych). Tak czy siak jest integralną częścią,bardziej trzeba to złagodzić i pogodzić się z tym,nie odrzucać,bo zwykle się nie da...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozjeb.ać modem o ścianę

Rozumiem że administracja może nie budzić pozytywnych emocji tak do końca,ale nadal oponujemy przeciw rzucaniu nami :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdradzil spamerow

Bacz na słowa ignorancie,jeszcze świeży OT z moim udziałem jest w koszu :mrgreen:

Tomcio Nerwica, zamiast rzucania modem,proponuję rzucenie np routerem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.