Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

socorro, moim marzeniem jest mieć swoja kawiarenkę albo herbaciarnię :105:

ajj, rzeczywiście fajna opcja :smile: możemy się dogadać- Ty byś miała kawiarnię/ herbaciarnię a ja piłabym w niej kawki i herbatki 8)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, pierwszą masz za free :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, heej jak będę miała swoja prywatna to będą oczywiście :Dsocorro, :uklon:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to będę wpadała z plakietką, na której będzie widniał nick z forum (żebyś wiedziała, że to ja :D).

DarkMaster, Ty to potrafisz zniszczyć marzenia :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, :mrgreen: taka nie jestem

-- 09 wrz 2013, 23:00 --

anna.anakaia, na hasło jestem świrem rabat :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobranocki kochani buziaki :papa:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, a całkiem, całkiem. Mam już znajomości na ośce gdzie znajduje się sklep, "panowie żulowie" bardzo mili - szczególnie, że raz się pomyliłam i dostali 2 browarki w gratisie :D

No i mam tak pięknego i miłego kolegę na zmianie, że aż się chce do pracy chodzić ;)

DarkMaster, zostajesz oficjalnie mianowany mistrzem promocji! Pracodawcy powinni bić się o Ciebie :D Z takim systemem promocyjnym zarobiłbyś miliony :D

amelia83, dobrej nocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, Ah dziękuję, za tą w pełni zasłużoną nominację, wiem co powiedzieć, należało mi się !:D

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, pewnie, że Ci się należało. Mogę wykupić od Ciebie ten pomysł? Przedstawiłabym go przełożonym i awansowała w trybie natychmiastowym :mrgreen:

luk_dig, bar fajna sprawa... bla bla bla.... zniżki będą? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i mam tak pięknego i miłego kolegę na zmianie, że aż się chce do pracy chodzić ;)

ZGADUJĘ- wysoki ciemnooki brunet z magnetycznym spojrzeniem? 8)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, oczywiście, że będzie... można za darmo napić wody z łazienki. :mrgreen:

gdzieś czytałem, że w pojemniczkach w których znajdą się orzeszki można znaleźć kropelki moczu, który pochodzi z niemytych dłoni. :P

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, TAK :D Szczupły, ma piękne dłonie, uśmiech eh ah oh!!! Że też nie zaczęłam tam pracować jak byłam wolna!

DarkMaster, no zapłacę, zapłacę. Mam złotydziewięćdziesiąt wystarczy, czy mam coś dozbierać? :P

luk_dig, wiesz Ty co? Phi! Tak to nie chcę :D Nie będę liczyć na zniżki, do czasu jak założysz ten bar będzie mnie stać na piwo, jak już wzbogacę się na pomyśle

DarkMastera :D (no chyba, że kac mnie złapie to wtedy i tą wodą nie pogardzę :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(no chyba, że kac mnie złapie to wtedy i tą wodą nie pogardzę :mrgreen: )

luk_dig, Ty to masz łeb do interesu- myślisz o tych dopiero się upijających ale też o tych którzy już trzeźwieją i potrzebują zaleczyć kacyka, dobre! :mrgreen:

socorro, TAK :D Szczupły, ma piękne dłonie, uśmiech eh ah oh!!! Że też nie zaczęłam tam pracować jak byłam wolna!

ajj :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.