Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, mogłeś pograć w Twierdzę, sam byłem bliski samookaleczeniu, bądź jakiemuś innemu gwałtownemu gestowi. Podpaliłem olejem wrogą armię, poszlachtowałem ich mieczami, niejeden dostał strzałą w korpus i mi przeszło. :tel2:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nut, wejdź na użytkowników i zobacz kto jest najstarszy.

Na pewno masz ciekawe cechy :D

Np. ten brak awataru. Widzę nonkonformizm i chęć stawiania na swoim. Nie baczenie na szczegóły, a stawianie na konkretne cele. :mrgreen:

Do mnie też masz niechęć?

-- 12 cze 2013, 00:30 --

tahela, już się teleportujesz? Nie zapomnij fazera :!:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, jeszcze niechytry.gif

Z ciekawszych rzeczy mogę powiedzieć, że 2 lata temu trafiłam na pierwsze forum tego typu. Później doszły kolejne i kolejne...co się źle skończyło

I tak z miejsca gdzie mnie nie chcieli trafiłam do miejsca gdzie mnie nie będą chcieli(to za jakiś czas) czyli Tu:>

noł-lajf poziom master 8)

starczy na dziś, potrzymam się na uboczu jeszcze, poobserwuje was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak zwykle zeby nie byłø, euforia raczej trwa krocej niz moje ciezkie dni, od 3 dni wymiotuje i sie 'obzeram' chociaz miałam postanowienie nie robic tego w czerwcu... myslalam,ze juz jestem o krok blizej;(

Dnie spedzam z dzieciakami w parku,uwielbiam je i czuje to samo...

Mam problem z seksem i ogolnie czuje sie jak mega dziwolag :why::why::why: ... Kolezanka ma mnie gdzies, dobra kolezanka jest daleko.

Chciałabym nauczyc sie zyc z tym wszystkim, nie czekac kiedy to minie... :blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla:

Jak jest ktos chetny udzielic mi pewnych informacji na temat seksu i nie bedzie skrepowany moimi pytaniami czekam na wiadomosc, musze sie troche podpytac.

'Lepiej zapalic swiece, niz przeklinac ciemnosc!'

http://valdralapena-dda.blogspot.com.es/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.