Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że muszę przyznać się sama przed sobą - wmówiłam sobie, że jestem już zdrowa. Myślałam, że fakt, iż panuję, a właściwie rozumiem, swoje różne stany, dowodzi, że jestem już zdrowa. Niestety. Jestem przekonana, że poza dolegliwościami fizycznymi-uzasadnionymi, odczuwam jeszcze wiele psychosomatycznych dolegliwości. I to bardzo silnych.

Aż trudno mi w to uwierzyć, jutro porozmawiam o tym z lekarzem...

W wielu sytuacjach potrafię racjonalnie poradzić sobie z problemem, jednak czasem bywa trudno.

Będę nadal zażywała tabletki ziołowe, które bardzo mi pomagają, a ja odstawiłam nawet i to...

Dopiero, gdy poczułam ból, jakby punktowe kłucie, zrozumiałam, że nerwy odzywają się. Coś trzeba z tym robić...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że muszę przyznać się sama przed sobą - wmówiłam sobie, że jestem już zdrowa. Myślałam, że fakt, iż panuję, a właściwie rozumiem, swoje różne stany, dowodzi, że jestem już zdrowa. Niestety. Jestem przekonana, że poza dolegliwościami fizycznymi-uzasadnionymi, odczuwam jeszcze wiele psychosomatycznych dolegliwości. I to bardzo silnych.

Aż trudno mi w to uwierzyć, jutro porozmawiam o tym z lekarzem...

W wielu sytuacjach potrafię racjonalnie poradzić sobie z problemem, jednak czasem bywa trudno.

Będę nadal zażywała tabletki ziołowe, które bardzo mi pomagają, a ja odstawiłam nawet i to...

Dopiero, gdy poczułam ból, jakby punktowe kłucie, zrozumiałam, że nerwy odzywają się. Coś trzeba z tym robić...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, też często mam takie momenty, gdy myślę, że jest już ze mną wszystko ok, a potem przychodzi rozczarowanie...

kapseicyna, witaj na forum! ;)

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, też często mam takie momenty, gdy myślę, że jest już ze mną wszystko ok, a potem przychodzi rozczarowanie...

kapseicyna, witaj na forum! ;)

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.