Skocz do zawartości
Nerwica.com

BÓG - czy istnieje,jaki jest,nasze wyobrażenie

sbb88

Czy wierzysz w Boga?  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz w Boga?

• Tak, jestem wyznawcą kościoła latającego potwora spaghetti
      0
    • Tak, wierzę w Boga (hinduista)
      0
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (judaista)
      0
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (muzułmanin)
      0
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (chrześcijanin-inny odłam)
      0
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (protestant)
      1
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (prawosławny)
      0
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (katolik)
      20
    • Tak, jestem rycerzem Jedi
      2
    • Tak, ale go nie lubię (satanista, nihilista)
      1
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (wyznaję inną religię)
      0
    • Tak, wierzę w Boga osobowego (ale nie wyznaję religii)
      2
    • Przykładam marginalne znaczenie do koncepcji Boga (buddysta)
      1
    • Tak, wierzę w Boga bezosobowego (deista/panteista itp.)
      6
    • Nie mam zdania/Niezdecydowany (agnostyk)
      10
    • Nie, Bóg nie istnieje (ateista)
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Predzej gra cieni niz bujda ..te zdjecia maja zamieszczone na swojej stronie..na stronie tych satelit.(nie widze celu sciemniania:P). Chociaz Dla mnie ciekawszy jest ten 1 link (ta kula). Co ciekawsze ona caly czas krazy wokol slonca, podlatuje, potem wisi jakis czas w pewnej odleglosci...To jest niezwykle nie sadzisz?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos wie Jak to jest w Biblii z czlowiekiem? W sensie ze jest cos napisane , ze tylko na ziemi jest zycie a po za nia nie ma go? Ze czlowiek jest jedyna istota rozumna..
Biblia mówi o aniołach. Poza tym nie mówi nic o życiu pozaziemskim. W ogóle chyba nie jest to sprawa wiary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biblia wspomina oistocie - o wężu, który był bardzo bystry i oszukał naszych przodków Adama i Ewę.

Ziemia podobno do niedawna była we władaniu gadów nazywanych w zależności od kultur ludzie-węże, jaszczury czy reptilianie.

Z tego co wiem tropi ich david ickle. Głównie w brytyjskiej rodzinie królewskiej. Są zmiennokształtni podobno.

Jako ciekawostkę wklejam:[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

Wielką przykrość sprawiło mi ujawnienie Avril Lavigne jako rzekomej reptilianki, bo naprawdę lubiłem tą artystkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swego czasu spędziłem trochę na pewnym forum...gdzie rezydował pewien ciekawy koleś. Jeśli lubicie kosmitów i dobry odlot to polecam polskiego internetowego kosmitę i jego blog http://uzuli.undine.pinger.pl/ oświadczenie o wchodzeniu na własną odpowiedzialność radzę potraktować powaznie :) bo na mój gust przekraczacie tam granicę wszelkiej normalności....a jako ciekawostkę polecam zapoznac sie ze stylem komunikacji owego Uzuliego jest on kims takim jak Bashar , tylko jego dziwactwo komunikacyjne przybrało inna formę http://www.youtube.com/watch?v=eHl965X8qmg

To tak odnośnie gadów mi sie przypomniało. Bo Uzuli toczy wojnę z cywilizacją reptalianów czy jakoś tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co myślicie o stosunkach na linii religia- medycyna. W Ameryce ale nie tylko tam wiele sekt, czy odłamów koscioła chrześcijannskiego odmawia leczenia konwencjonalnego na rzecz medycyny niekonwencjonalnej, modlitw, ziół, czarów i innych niesprawdzalnych metod. Wg mnie jak medycyna naukowa zawiedzie można sprówbować tej niekonwencjonalnej , ale rezygnowanie ze służby zdrowia na rzecz jakis guseł i modlitw powinno być karane zwłaszcza jak doprowadzi to do śmierci np. dziecka czy innego członka rodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi