Skocz do zawartości
Nerwica.com

Używa ktoś z was AI Gemini?

Śmojda

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście tak. Jeśli korzystasz jedynie z informacji podanej w jakiejś apce się, obojętnie jakiej używasz, to może to być problem. 

Używam, gdy chcę coś sprawdzić, dowiedzieć się, ale to nie tak, że biorę to za jakiś pewnik. Korzystam z wielu źródeł jeśli temat jest dla mnie istotny i ważny do zgłębienia. Do nie jest dla mnie coś z czego mogę się uczyć, rozumiesz. Używam tak, ale do rzeczy które są potrzebne na juz.

Jestem za tym, by artykuły pisali ludzie. Jestem zdecydowanie za tym, by ludzie nie korzystali z ai, podczas pisania książek czy do jakiegokolwiek pisania. Czy to referat w szkole, czy szybka pomoc. Ale tak. Może być to narzędzie z którego korzystamy. To nie jest zło, ale musimy mieć świadomość czym to jest. To nie jest "Bóg" i to co pisze, jest tym, co jest "prawda". Musimy też polegać na sobie. Nie wyręczać siebie. To tzw. poleganie na wiedzy komputera

Powiedzmy. Jakieś "terapię" ludzi. Cóż. Nie wiem na czym to polega.

Tak tylko dodam co do glupoty pokolenia Z. W zasadzie powiem o pokoleniu Alfa. Są doniesienia, że dzieciaki w wieku 9/10 lat nie potrafią w dużej większości pisać i czytać. Smutne. Tik tok rządzi!!!

I can read your mind better than you.

I don't run from my demons. I learn their names.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi