Skocz do zawartości
Nerwica.com

Cześć

FeStErrYnn

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jestem tu nowy a historia tego w jaki sposób dowiedziałem się o waszym istnienia zaskakuje mnie samego. O wp wiedziałem tylko i wyłącznie tyle, że to poczta e-mail. 

Nie widzę tutaj żadnego miejsca do spędzania wolnego czasu w formie bezpośredniego komunikatora chat, więc same pytania muszę dać tutaj. Spędzając więcej czasu na forum popatrzę na tematy, które mnie interesują to pewnie co nieco o mnie więcej wtedy a bo może powinienem cokolwiek napisać teraz o sobie ? 😅

Jeżeli na forum jest miejsce do opowiedzenia historii, czegoś o sobie, podzielenia się czymś to chętnie podzielę się opowiadaniem. 

Na aktualny stan rzeczy chciałbym się zapytać czy ktoś byłby chętny oprowadzić, opowiedzieć coś więcej o tym miejscu ? 

Dodam, że chciałbym poznawać się z ludźmi, jakieś historię wymienić, wspólne tematy może znaleźć z kimś lub w tym zakresie. 

Też się odrazu zapytam bo wszedłem wczoraj na waszą społeczność discord. Chcąc przejść weryfikację do uzyskania dostępu, do reszty kanałów jej nie otrzymuje się wcale tak łatwo i wygodnie ! Haha 

Dzięki za przeczytanie 

~ nostalgiczne zdjęcie wpatrującego się kotka w parku na płynąca strugę. Patrzył się bardziej niż na przyrodę dookoła to na śpiące kaczki ? A któż to wie ! 

IMG_20260806_212458.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi