Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Grouchy napisał(a):

Trzymają fason, bo szejkowie są biznesmenami i wiedzą, że bez jakiejś ogłady trudniej byłoby im robić interesy.

No to pytam więc, czemu się ich zaprasza? A teraz sami włażą, jak w Ceucie.

No to odpowiadam. We Francji zaprosili bo nie było komu ciężkich robot robić a potem zdziwko: ojej muzułmanie sa, bo ich zaprosilismy, bo nam sie robić nie chciało. I jeszcze racza sie rozmnażać i rodziny zakładać i wykraczać poza granice la cité (przedmieścia blokowe brzydkie) do naszego pięknego centrum!  Zgroza!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Grouchy napisał(a):

Więc po UJH władze krajów EU ich poprzyjmowały? I o jaki slogan Ci chodzi?

nikt ich nie przyjmowal poza jedna glupia wypowiedzia merkel ktora sie powtarza. co maja zrobic wlosi czy grecy jak im doplywaja wplat tysiace ludzi ? oni ich tam nie zapraszali wojna w sudanie wielu z czarnego ladu wygonila z domow, teraz w palestynie to samo ale oni za biedni zeby w ogole gdzies sie wydostac ale jest wiele panstw jak sam podales afganistan przez kilka lat kjobiety mialy prawo do edukacji i zyc normalnie a jak usa ucieklo to nadal korporacja religijna podporzadkowala sobie kraj i czesc ludzi ucieka bo nie chca tak zyc. jakby w pl panowal szariat katolicki to sam bym musial uciekac :D nikt ich nie zapraszal nigdzie. poza merkel ktora myslala ze beda w fabrykach samochodow pracowac bo zapomnieli jej powiedziec ze ta dzicz nie wie co to wc a co dopiero co to praca jedyne co oni potrafia to pewnie polowac i modlic sie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Grouchy napisał(a):

Kto chce ten szariat ci zrobic? lol

ten chlop z tego tematu nakazujacy ubierac sie godnie i pieprz z silowniami dla kobiet i zakazem rozwodow. wiely ludzi by chcialo tu zrobic szariat katolicki byc moze ty tez. 

11 minut temu, Grouchy napisał(a):

Gdybym byl muzulmaninem to tez bym nie chcial?

nie wiem ale jakbys mial upodobania do fejmbojow to na bank bys nie chcial bo by cie wtracili do lochu za okazywanie sympatii takim wg ich religii "dziwadel"

u nich za takie cos to jest chyba od roku wiezenia w zwyz. 

poza tym ja nie jestem katiolikiem a tez chce zyc w tym kraju :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a szejkowie nie trzymaja fasonu i maja wywalone na biznesy bo maja kasy pelno z ropy i niewolnikow iwec po co im biznesy ? to po to zeby ich nie traktowac z gory jak zascianek ale oni zadnych pieniedzy nie potrzebuja przeziez w zea nie ma podatkow :D tzn. firmy placa jakis ale ludzie ktorzy maja tam prawo pobytu nie placa podatku dochodowego wiec szejkowie maja wywalone na kase oni chca pokazac ze nie sa dzikusami z pustyni jak sasiednie kraje ale jak sie blizej przyjżec ich pogladom to sa takimi samymi tylko bogatszymi. 

poza tym szejk pojdzie do hotelu tam sie nawali i se meska dziwke przeleci i nie dotycza go ograniczenia dla reszty ludzi ktorzy tam zyja i ktorym sie mowi zeby nie pic i ze prostytucja to zlo albo homoseksualizm :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szejkowie to taka kasta jak w panstwach religijnych w europie kiedys byli biskupie. biskupem tez mozna bylo zostac za pieniadze i oni tez mowili innym jak zyc a sami rzadko sie do swoich rad stosowali. 

w komunizmie dygnitarze partyjni pelnili role szejkow czy biskupow. kazdy zamordyzm ma swoich kaplanow. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, libed napisał(a):

co maja zrobic wlosi czy grecy jak im doplywaja wplat tysiace ludzi

Ale Grecy to akurat nie chcą imigrantów, za to chcieli Niemcy, Francja czy Szwecja.

23 minuty temu, libed napisał(a):

ludzi by chcialo tu zrobic szariat katolicki byc moze ty tez. 

Ja bym nakazywał śluby z fembojami, maksymalnie z czterema :P

23 minuty temu, libed napisał(a):

nie wiem ale jakbys mial upodobania do fejmbojow to na bank bys nie chcial bo by cie wtracili do lochu za okazywanie sympatii takim wg ich religii "dziwadel"

Co tam u nich w domowym/pałacowym zaciszu się odbywa, to sobie nawet nie jesteśmy w stanie wyobrazić :P

26 minut temu, lily was here napisał(a):

No to odpowiadam. We Francji zaprosili bo nie było komu ciężkich robot robić a potem zdziwko: ojej muzułmanie sa, bo ich zaprosilismy, bo nam sie robić nie chciało. I jeszcze racza sie rozmnażać i rodziny zakładać i wykraczać poza granice la cité (przedmieścia blokowe brzydkie) do naszego pięknego centrum!  Zgroza!

No wina idiotów, rządzących w Europie.

Jedno. Nie chcę tutaj w Polsce żadnych zdziczałych przybyszów z Afryki czy  Bliskiego Wschodu, nie chcę aby z mojego kraju zrobił się śmietnik, jak na zachodzie Europy. Wystarczy, że już "nasi bracia" Ukraińcy mordują tutaj Polaków. Możecie nazywać mnie rasistą i ksenofobem. I don't give a fuck.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Grouchy napisał(a):

Ale Grecy to akurat nie chcą imigrantów, za to chcieli Niemcy, Francja czy Szwecja.

no nie chca ale maja czy ja napsialem ze chca ? pytam co maja zrobic bo sadzilem ze jak pieprz bedziesz pił do relokacji. 

no wiec grecy ich puszczali dalej. przez polska granice ten rzekomy mur dostaje sie rocznie 25 doi 35k imigrantow i co mamy z nimi robic ? tyle dobrze ze biegna do innych panstw. francja zadnych imigrantow nie zaprasza po prostu mieli kolonie i to ich obywatele z czarnego ladu. kiedys to byli niewolnicy teraz to sa francuzi i tyle. kylian mbape tez jest muzulmaninem i jego rodzice pewnie byli z afryki. 

szwedzi sami zgotowlai sobie swoj los rozdajac socjal a polska idzie w slady szwecji i tez daje nierobom jakies plusy nagrody za ruchanei i kolejne dzieci wiec kwestia czasu az dzikusy z afryki sie tu osiedla bo gdzie jeszcze placa ludziom zamiast z aprace to za rozmnazanie ?

w pl wmawia sie ludziom ze najwazniejsze to jest bzykanie i rozmnazanie ze z tego bedzie dobrobyt. wiec nic dziwnego jak ci ludzi z dobrobytu czyli panstw w afryce gdzie maja najwiecej dzieci kiedys tu przybeda skoro u nas jest podobna kultura myslenia ze z robienia dzieci bierze sie bogactwo. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Grouchy napisał(a):

Ja bym nakazywał śluby z fembojami

no wiec w tych panstwach ktore stawiasz za wzor bys zgnil w wiezieniu 

w szariacie katolickim zapewne tez ale moze niech sie pieprz wypowie jak sie ma wiara katolicka do tego, pewnie powie ze jakies leczenei w klasztorze zanim cie spala na stosie. skoro gejów wg niej  mozna leczyc i wyleczyc to fejmbojow tym bardziej. 

8 minut temu, Grouchy napisał(a):

Jedno. Nie chcę tutaj w Polsce żadnych zdziczałych przybyszów z Afryki czy  Bliskiego Wschodu, nie chcę aby z mojego kraju zrobił się śmietnik, jak na zachodzie Europy. Wystarczy, że już "nasi bracia" Ukraińcy mordują tutaj Polaków. Możecie nazywać mnie rasistą i ksenofobem. I don't give a fuck.

brzmisz jakbys przedawkowal republike. 

wlasnie na tym bliskim wschodzie to jest porzadek juz ustalilismy ze tam anwet fejmbojów łapie sie w siatke i do lochu wiec maja porzadek. w iranie jest bardzo duzy porzadek i bardzo bezpieczny kraj bo tam kazdy sie boi ze go obserwuje policja albo religijna albo panstwowa wiec nie ma napadow ale nie ma tez fejmbojów czy bab niegodnie ubranych. iran to kiedys bylo jedno z najbezpieczeniejszych panstw np. dla turystow. nikt nie kradnei jak w barcelonie etc. idealny swiat dla widzow republiki nie rozumiem dlaczego tak krytykuja skoro u siebei chca to samo tylko zeby inny bog nad nimi czuwał.

zaba moze napisac ze polacy w gb morduja brytoli tak samo bedzie to prawdziwe jak to co ty napisales. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iran to bylby idealny odpowiednik tego co widzowi tivi republika by chcieli. wszyscy wierza w to samo za brak wiary kara albo za innosc ale za to bezpieczne ulice etc. 

nie wiem po co walczyc o drugi iran w europie skoro mozna sie wyprowadzic w iranie maja bardzo dobre wspomnienia o polakach przygarneli tam po wojnie setki tysiecy polakow bardzo duzo dzieci wiec i was tam przyjma z otwartymie rekami ci muzulmanie i bedziecie zyli jak chcecie tylko bog bedzie mial inaczej na imie i po sprawie. 

ten gosc od niegodnego stroju bedzie mial jak w raju bedzie mogl z pała chodzić i okładac na ulicy baby niedognie ubrane. normalni ludzie jednak chca miec swiieckie panstwo i iran im sie nie podoba wiec argument ze lepszy iran i jezus bo jak nie to mahomety nas zaleja to bzdura. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, libed napisał(a):

brzmisz jakbys przedawkowal republike. 

wlasnie na tym bliskim wschodzie to jest porzadek juz ustalilismy ze tam anwet fejmbojów łapie sie w siatke i do lochu wiec maja porzadek. w iranie jest bardzo duzy porzadek i bardzo bezpieczny kraj bo tam kazdy sie boi ze go obserwuje policja albo religijna albo panstwowa wiec nie ma napadow ale nie ma tez fejmbojów czy bab niegodnie ubranych. iran to kiedys bylo jedno z najbezpieczeniejszych panstw np. dla turystow. nikt nie kradnei jak w barcelonie etc. idealny swiat dla widzow republiki nie rozumiem dlaczego tak krytykuja skoro u siebei chca to samo tylko zeby inny bog nad nimi czuwał.

zaba moze napisac ze polacy w gb morduja brytoli tak samo bedzie to prawdziwe jak to co ty napisales.

A co ma religia do bezpieczeństwa? W Japonii nie ma teokracji i też jest bezpiecznie. Po prostu nie mają tam dzikich. Ja po prostu nie chcę tu sprowadzania ludzi, którzy robia bydło, a jak to brzmi jak przedawkowanie republiki... no cóż, whatever.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Grouchy napisał(a):

A co ma religia do bezpieczeństwa?

no ma bo dla wiernych bog jest ponad prawem i czesto walcza w jego imie i chca podbijac innych. to taki instynkt sredniowieczny moze sie objawiac jako wiara w boga w klub etc. ludzie czuja sie zagrozeni co i u ciebei widac bo boisz sie najazdu innych.

4 minuty temu, Grouchy napisał(a):

Po prostu nie mają tam dzikich

nie po prostu to panstwo swieckie jak ludzie jakiegos wyznania by blokowali ulice jak u nas bo na szybie w plamie zobaczyli matke boska to by ich wylapano w siatke i zamknieto na obserwacje psychaitryczna. oni nie maja czasu na bzxdury nie promuje sie tam bezrobocia tylko prace wiec nie maja czasu na glupoty a za nawolywanie do jakiejs religii to tam chyba nawtet kary sa a u nas idzie braun ze swita w pelerynach i publicznie nawoluje do ustanowienia jezusa krolem polski w japonii pewnie  by trafil za to do lochu a u nas nawet psychaitra go nie zbada. 

od czasu jak oszolom religijny w metrze wytruł gazem ludzi tam sie wszelkie oszolomstwo pacyfikuje wiec wreszcie podales mi jakies panstwo za wzor ktore chcetnie bym w polsce zaadaptowal tak powinno byc w pl jak w japoni i jak widac oni mieli dzikich ktorzy byli japonczykami tylko panstwo zaczelo zwalczac dzikusow tam poza tym zamachem w metrze jakies sekty tez byly. teraz wylapuja dzikich zanim zaczna w metrze gaz rozpylac i ja wlansie bym chcial zeby w pl tez wylapywali wlasnie takich braunó czy tych w lednicy albo tych co w plammie na szybie widza jakas przepowiednie bo inaczej to oszolomstwo sie rozszerzy i     tez ktos z nich czujac sie zagrozonym rozpyli sarin w metrzy jako walke z innymi religiami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz zerknalem czy tam cos sie zmienilo i widze ze nie nadal karza za jakies wariactwo religijne, w szkolach nie ma indoktrynacji religijnej chyba ze w prywatnych szkolach prowadzonych przez jakies religie itd. swietnie to dziala od 1995 czy 1996 roku nie mieli kolejnych zamachow. jak ktos straszy koncem swiata albo chce na sile zbawiac innych to od razy łapać w siatke sie powinno bo to znak ze za chwile rozpyli gaz po to zeby ci grzesznicy utrzymali zbawienie bo mu sie uroi ze bedzie koniec swiata albo ze to dla dobra niewiernych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

ludzie czuja sie zagrozeni co i u ciebei widac bo boisz sie najazdu innych.

A tobie sie podoba jak ci obcy przyjeżdżają, srają w jeziorze i skaczą po samochodach nie mówiąc już o nożownictwie?

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Grouchy napisał(a):

A tobie sie podoba jak ci obcy przyjeżdżają, srają w jeziorze i skaczą po samochodach nie mówiąc już o nożownictwie?

a co ma zrobic dzikus jak przemierza polski step i zachce mu sie srac ? polakow srajacych w lasach czy kolo drogi nie widzisz

nie chce byc niemily ale nasz kolega z forum ktorego uwazasz pewnie za fajnego tez zalatwial sie w brytyjskiej rzecze i nawet wychwalal sranie w rzecze i wyzywal nas innych ktorzy robia to w kiblu ze on ma czysta dupe wiec to nie kwestia religi a fizjologii :D tak widzialem przed chwila to co penwie ty jak na republice pokazywali zdjecie srajacych ludzi o ciemnej karnacji z podpisem europa i ceuta czy jakos tak jeden obok kamienicy drugi w jeziorze :D stad wlasnie pisze ze przedawkowales republike ale moze te same obrazki widzisz u jakiegos mateckliego wszystko jedno. zwykle wlasnie jeden polityk cos wrzuca a reszta machiny propagandowej powiela. 

dla mnie czy srajacy fifi czy dzikus wszystko jedno i trzeba lapac w siatke i na leczenie. po prostu bezdomnych tez trzeba lapac i leczyc albo niech zyja w jakichs noclegowniach a nie sraja po rzekach. najlepiej takich mlodych 30 letnich do przymusowej pracy zeby jedynym ich zajeciem nie bylo granie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi