Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, murb napisał(a):

Jak mężczyźni zakładają opięte słupki na plaży to jest godne czy niegodne?

Piszesz tylko o stroju kobiecym, że jest niezgodny. 

Najwazniejsze by kazdy zaslanial posladki wedlug mnie bo to miejsce ktore wzbudza mocniej seksualnosc od innych czesc ciala. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Ja tylko wyrazam swoją opinie. Chcialem tylko przedstawic swoj poglad by kobieta która jest matką zastanowila sie nad tym co beda odczuwać ich dzieci, jak dowiedzą się że dawniej wstawiala zdjecia posladków do internetu. Wiele dzieci może to zaboleć, jak się o tym dowiedzą ze inni mezczyzni się zadowalali jej pośladkami. A jezeli chodzi o dodawanie zdjec z golym tylkiem na IG stwierdzam ze to jest nie godne. Fakt to jest godnosc drugiej osoby, ale FB i IG to są portale na ktorych mozna konto zalozyc od 13 roku zycia. Wiec nie moralnym zachowaniem jest dodawac takie zdjecia. Takie kobiety mają czesto mlode osoby w znajomych. I publikują takie zdjecia. Fb czy IG to nie jest portal erotyczny. Wiec stwierdzam fakt ze zdjecia z wypietymi nagimi posladkami są nie godne i nie powinno moc sie ich wstawiać. Powinno byc to prawnie zakazane. Skoro na tych poratalach legalnie mają konto nastolatki od 13 roku zycia. 

Jestem za ograniczaniem dzieciom dostępu dostępu do internetu. 

Dorosły może robić co i jak chce byle nie wyrządzał krzywdy bliźniemu. Chce pokazywać tyłek - proszę bardzo, chce to oglądać, proszę bardzo, ma fantazje - jego sprawa. W tym czasie mógłby pić zimną wodę żeby ostudzić zmysły ale wybrał inaczej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Najwazniejsze by kazdy zaslanial posladki wedlug mnie bo to miejsce ktore wzbudza mocniej seksualnosc od innych czesc ciala. 

Czasem slipki są mocno wycięte na pośladkach. Nie mówiąc już o miejscach typu sauna gdzie panuje koedukacja a wszyscy są bez ubrania.

Edytowane przez murb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, murb napisał(a):

Jestem za ograniczaniem dzieciom dostępu dostępu do internetu. 

Dorosły może robić co i jak chce byle nie wyrządzał krzywdy bliźniemu. Chce pokazywać tyłek - proszę bardzo, chce to oglądać, proszę bardzo, ma fantazje - jego sprawa. W tym czasie mógłby pić zimną wodę żeby ostudzić zmysły ale wybrał inaczej. 

Tak jak ktoś chce pokazywac tylek to kogos sprawa prywatna- ale powinno się moc to robic w odpowiednich miejscach. Uwazam ze powinno na fb byc czy ig tak. Ze jak kobieta wstawia zdjecie posladkow, powinno byc to zdjecie ocenzurowane. Nawet dla doroslych mezczyzn. Bo nie kazdy mezczyzna chce ogladac na portalach spolecznosciowych erotyczne zdjecia. Powinno byc takie zdjecie kobiety zamazane i dopiero po kliknieciu w nie powinien pojawic się komunikat, ze jest to zdjecie o charakterze erotycznym i wtedy powinien ktos moc takie zdjecie zobaczyc. Albo takie zdjecie powinno byc umieszczane w jakis, ocenzurowanym albumie. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pssd98 napisał(a):

To nie jest tylko moja opinia. To jest zwyczajny fakt.

Podaj mi gdzie odgórnie narzucono zasadę niezakładania na plażę mocno wyciętych strojów.... skoro stwierdzasz że to fakt to na jakiejś podstawie to robisz. I nie, Twoja opinia nie jest faktem.
Jedyne co próbujesz tutaj zrobić to zrzucić odpowiedzialność na innych za swoje problemy bo wredne, niedobre i niegodne społeczeństwo nie stosuje się do Twoich PRYWATNYCH opinii i zasad.

Powtarzasz wiecznie że w mediach społecznościowych pełno takich zdjęć niegodnych, a wiesz jak działa algorytm? Im więcej tego oglądasz tym więcej Ci takich zdjęć pokazuje - nakarmiłeś algorytm oglądaniem takich zdjęć, to dostajesz ich jeszcze więcej, ale to TY zacząłeś na nie reagować, dlatego podrzuca Ci kolejne bo widzi, że budzi to u Ciebie zainteresowanie.
Weszłam teraz na instagram i przeleciałam kilkanaście pokazujących się postów, a obserwuję prawie 400 profili - nie pokazało mi się ani jedno zdjęcie chociażby w stroju kąpielowym, nawet żadnej gołej męskiej klaty. I nie, nie twierdzę, że nie ma osób które wstawiają "niegodne" zdjęcia wg Twoich kryteriów, bo są, ale to nadal jest decyzja tych osób, że dane zdjęcie wrzucają a algorytm pokazuje mi to czym go "karmię". 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pssd98 napisał(a):

Tak jak ktoś chce pokazywac tylek to kogos sprawa prywatna- ale powinno się moc to robic w odpowiednich miejscach. Uwazam ze powinno na fb byc czy ig tak. Ze jak kobieta wstawia zdjecie posladkow, powinno byc to zdjecie ocenzurowane. Nawet dla doroslych mezczyzn. Bo nie kazdy chce ogladac na portalach spolecznosciowych posladki. Powinno byc takie zdjecie kobiety zamazane i dopiero po kliknieciu w nie powinien pojawic się komunikat, ze jest to zdjecie o charakterze erotycznym i wtedy powinien ktos moc takie zdjecie zobaczyc. Albo takie zdjecie powinno byc umieszczane w jakis, ocenzurowanym albumie. 

Tu uważasz, że powinno być ocenzurowane. Ja uważam, że jeśli ktoś nie chce oglądać to nie patrzy.

Trudno też ustalić gdzie zaczyna się ta granica, która może gorszyć innych.  Tu uważasz, że to pośladki. Ktoś inny może uważasz, że głęboki dekolt. Jeszcze ktoś, że gołe piersi do ok byle sutków nie było widać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Noire Panthere napisał(a):

Podaj mi gdzie odgórnie narzucono zasadę niezakładania na plażę mocno wyciętych strojów.... skoro stwierdzasz że to fakt to na jakiejś podstawie to robisz. I nie, Twoja opinia nie jest faktem.
Jedyne co próbujesz tutaj zrobić to zrzucić odpowiedzialność na innych za swoje problemy bo wredne, niedobre i niegodne społeczeństwo nie stosuje się do Twoich PRYWATNYCH opinii i zasad.

Powtarzasz wiecznie że w mediach społecznościowych pełno takich zdjęć niegodnych, a wiesz jak działa algorytm? Im więcej tego oglądasz tym więcej Ci takich zdjęć pokazuje - nakarmiłeś algorytm oglądaniem takich zdjęć, to dostajesz ich jeszcze więcej, ale to TY zacząłeś na nie reagować, dlatego podrzuca Ci kolejne bo widzi, że budzi to u Ciebie zainteresowanie.
Weszłam teraz na instagram i przeleciałam kilkanaście pokazujących się postów, a obserwuję prawie 400 profili - nie pokazało mi się ani jedno zdjęcie chociażby w stroju kąpielowym, nawet żadnej gołej męskiej klaty. I nie, nie twierdzę, że nie ma osób które wstawiają "niegodne" zdjęcia wg Twoich kryteriów, bo są, ale to nadal jest decyzja tych osób, że dane zdjęcie wrzucają a algorytm pokazuje mi to czym go "karmię". 

Zgadzam się z tym, co piszesz. Oglądam patelnie,  przeglądarka podrzuca więcej. Oglądam godzinę, przeglądarka reaguje. 

6 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Tak jak ktoś chce pokazywac tylek to kogos sprawa prywatna- ale powinno się moc to robic w odpowiednich miejscach. Uwazam ze powinno na fb byc czy ig tak. Ze jak kobieta wstawia zdjecie posladkow, powinno byc to zdjecie ocenzurowane. Nawet dla doroslych mezczyzn. Bo nie kazdy chce ogladac na portalach spolecznosciowych posladki. Powinno byc takie zdjecie kobiety zamazane i dopiero po kliknieciu w nie powinien pojawic się komunikat, ze jest to zdjecie o charakterze erotycznym i wtedy powinien ktos moc takie zdjecie zobaczyc. Albo takie zdjecie powinno byc umieszczane w jakis, ocenzurowanym albumie. 

Mam pytanie. Jeśli takie gole pośladki na FB dotyczą Twojej znajomej to sygnalizujesz jej, że to jest niegodne?

Edytowane przez murb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Noire Panthere napisał(a):

No tutaj nie mam w ogole zadnego argumentu do wybronienia się 😅... No masz racje ale o tym tez pisalem. Ze takie zdjecia mi się pojawiają bo przegladam duzo profili z tematyki fitness. Mam zaobserowanych ludzi co cwicza na silowni, osoby trenujace sztuki walki, przez to automatycznie tez pokazywaly mi sie zdjecia kobiet cwiczacych na silowni. Przez co bylem kuszony i nie raz, nie dwa klikalem w takie zdjecia ktore mnie w jakimś stopniu kusiły(chociaz slabo, bo mam bardzo niskie libido od przyjmowanych wczesniej leków)I teraz jestem zasypany takimi zdjeciami to fakt xD. Ale chodzi mi o to ze na takiej stronie IG czy Fb nie powinno byc zezwolone wrzucanie pokazywania pośladków odkrytych. Bo to jest zdjecie o charakterze erotycznym. Posladki jest to miejsce ktore pobudza bardziej niz jak pisalem udo, czy brzuch kobiety. Przynajmniej znaczna, wiekszosc mezczyzn. A wrecz rzadko znalesc mezczyzne ktory powie, ze kogos podnieca od krocza, piersi czy tylka jakas inna czesc ciala. Są fetysze, ale są one mniejszoscia. Sam widok tylka podnieca wieksza ilosc mezczyzn, dlatego takie zdjecia powinny byc cenzurowane. Takie moje zdanie. Albo powinny byc wrzucane tylko na erotycznych stronach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

No tutaj nie mam w ogole zadnego argumentu do wybronienia się 😅... No masz racje ale o tym tez pisalem. Ze takie zdjecia mi się pojawiają bo przegladam duzo profili z tematyki fitness. Mam zaobserowanych ludzi co cwicza na silowni, osoby trenujace sztuki walki, przez to automatycznie tez pokazywaly mi sie zdjecia kobiet cwiczacych na silowni. Przez co bylem kuszony i nie raz, nie dwa klikalem w takie zdjecia ktore mnie w jakimś stopniu kusiły(chociaz slabo, bo mam bardzo niskie libido od przyjmowanych wczesniej leków)I teraz jestem zasypany takimi zdjeciami to fakt xD. Ale chodzi mi o to ze na takiej stronie IG czy Fb nie powinno byc zezwolone wrzucanie pokazywania pośladków odkrytych. Bo to jest zdjecie o charakterze erotycznym. Posladki jest to miejsce ktore pobudza bardziej niz jak pisalem udo, czy brzuch kobiety. Przynajmniej znaczna, wiekszosc mezczyzn. A wrecz rzadko znalesc mezczyzne ktory powie, ze kogos podnieca od krocza, piersi czy tylka jakas inna czesc ciala. Są fetysze, ale są one mniejszoscia. Sam widok tylka podnieca wieksza ilosc mezczyzn, dlatego takie zdjecia powinny byc cenzurowane. Takie moje zdanie. Albo powinny byc wrzucane tylko na erotycznych stronach. 

Czyli uważasz, że nagie piersi na FB są ok ale pośladki to już nie? Dobrze rozumiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pssd98 napisał(a):

A przeczytalas moją wypowiedz? Czy ja nakazywałem takim osobom ubierac się tak albo tak? Nie, ja po prostu napisalem w swoim poscie ze jestem za naglasnianiem prawdy i mowieniu kobietom w okol, ze nie odpowiednie ubiory są nie godne. Ja nie jestem za nakazywaniem ludziom, jak mają się ubierać. Ja jestem za  tym by przedstawiać ludziom prawde, ze pokazywanie erotycznego ciała jest nie godne. Nie zrozumialas sensu mojej wypowiedzi... 

tak w kolko nakazujesz i marzysz, żeby inni dołączyli do twoich próśb.

zrozumialysmy przekaz a ja ci mowie, ze twoja wizja z wielu powodow sie po prostu nie wydarzy. Wiec lepiej zainwestuj te energie w to, jak ze swojej strony poradzisz sobie z TWOIM problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pssd98 napisał(a):

To może po prostu nie używaj social mediów i nie chodź na plażę jeśli masz z tym taki problem. Pokazywanie pośladków jest niegodne a oglądanie ich przez Ciebie jest już godne? Ja tam jakoś w internecie nie oglądam pośladków, bo mnie to nie interesuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, murb napisał(a):

Zgadzam się z tym, co piszesz. Oglądam patelnie,  przeglądarka podrzuca więcej. Oglądam godzinę, przeglądarka reaguje. 

Mam pytanie. Jeśli takie gole pośladki na FB dotyczą Twojej znajomej to sygnalizujesz jej, że to jest niegodne?

Ja nie zadaje się z dziewczynami co wrzucają zdjecia tylkow. Gdyby taka jakas moja znajoma wrzucala takie zdjecie, odrazu bym chcial z taką osobę unikac. Ale zastanawialem akurat się dawniej nad tym, ze jak by jakiś mój znajomy miał kobiete co by wrzucała takie zdjecia, nie komfortowo by mi było powiedziec ze jego dziewczyna wrzuca nie odpowiednie zdjecia. No tak moze to hipokryzja ale nie mozna z drugiej strony powiedziec ze nie moralnie się zachowuje jak lajkuje jakieś komentarze, które stwierdzaja fakt ze kobiety wrzucaja erotyczne materiały. Bo robie to nie po to, by ponizyc taka dziewczyne, z wrogości do niej. Nie chce by takiej osobie zrobilo sie przykro. I wiem ze w ogole taka osoba by sie tym nie przejela. Ja lajkuje po to takie komentarze by przedstawic swoj poglad i by jakieś kobiety, zwlaszcza mlode nastolatki zastanowily się nad tym czy wrzucanie erotycznych, zdjec materialow jest zachowaniem wedlug ich sumienia odpowiednim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, murb napisał(a):

Czyli uważasz, że nagie piersi na FB są ok ale pośladki to już nie? Dobrze rozumiem?

18 minut temu, Noire Panthere napisał(a):

Dokładnie o tym tez wcześniej pisałam.

ogladal gole dupy, ma tym zawalony instagram, czuje ze nagrzeszył i teraz każe tym laskom pościągać zdjęcia, zanim bog zobaczy, ze nabroił i jak wyglada jego feed 😃

tez nie mam gołych bab ani facetow, max to jakies modelki w bieliźnie bo akurat jedna firme obserwuje, ale mnie to jakos nie obrusza laska w majtkach i staniku.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie odpowiednie ubiory są nie godne

Pokus sie wreszcie o ich zdefiniowanie tak swoja droga, co to jest w końcu ten niegodny ubiór?

Ja pisalem ze kobiety powinny ubierac się godnie, wedlug kultury. Ale nie napisałem ze zmuszam ich i nakazuje tym kobietom ubierac się tak czy siak. Ja stwierzilem ze wstawianie tylkow jest po prostu nie godne i ze powinny byc takie zdjecia cenzurowane. I przedstawilem tylko fakt, ze duza czesc dzieci takich kobiet, potem jesli są godne musi się za nie wstydzić. 

Jesli piszesz elaboraty ze ktos coś powinien, a jak nie robi jak uważasz to sie cytuje szmaci no to jednak moim zdaniem jest to narzucanie ;) na szczęście nie wpadłeś jeszcze na pomysł, żeby robić to jeszcze inaczej niz gadaniem.

nalezales moze do szon patrolu?😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

zrozumialysmy przekaz a ja ci mowie, ze twoja wizja z wielu powodow sie po prostu nie wydarzy. Wiec lepiej zainwestuj te energie w to, jak ze swojej strony poradzisz sobie z TWOIM problemem.

No teraz mam mniejszy problem z tą kwestią bo mam niskie libido... Ja patrze na ten problem bardziej obszernie. Bo np. Pisałem kiedyś dluzej z jakas dziewczyna na gg, która oznajmiła mi widząc moje zdjecie ze sie jej podobałem. I zobaczylem ze ona po czasie wrzucila na ten komunikator seksualne zdjecie i się bardzo przez to zawiodłem. Kiedyś wpadła mi w oko pewna kobieta, która się do mnie usmiechala, czy na miescie byly sytuacje ze mnie kusila wzrokiem. Ze sama pierwsza, dlugim spojrzeniem się na mnie wpatrywala, pierwsza. I pozniej zobaczylem ze wstawiala zdjecia w samym staniku na festynach obok kobiet w seksualnych strojach. Przez to tez mnie ten temat boli, ze wiem ze ciezko jest w tych czasach znalesc szanujaca sie dziewczyne. Ja nie mam duzych wymogow co do wygladu. Nie mialbym problemu by moja dziewczyna czasami zalozyla krotka sukienkę. Ja nie chce by chodzila w samym staniku po miescie, erotycznych strojach i nie pokazywala publicznie tyłka, nawet na plazy bo to miejsce intymne. Ja jestem czlowiekiem moze  jeszcze z młodym wiekiem, ale mam wartosci ze starej daty. Wiem ze za czasów mlodosci mojej mamy wyjscie w samym staniku na miasto bylo by zle odebrane przez wiekszosc spoleczenstwa. I takich wartosci się trzymam. I druga kwestia jest mi szkoda dzieci takich kobiet, co wstawiaja zdjecia tylkow, bo wiele z nich moze się bardzo, bardzo zle z tym czuć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i dodam jeszcze wpis. I to mówię naprawdę prawdę. Rozmawialem z wieloma kolegami na temat dziewczyn. I doslownie kazdy moj znajomy mowi ze ciezko jest znalesc, szanującą ulozona się dziewczyne. Mowia mi koledzy ze kobiety są bardzo latwe, jak ma sie dobra z nimi gadkę i wygląd. Wiele, dziewczyn z ich opinii, mozna wyciagnac bardzo szybko, nawet na pierwszym czy drugim spotkaniu do lóżka. Wiec ten temat bardzo mnie boli.Wiele kobiet uprawia w tych czasach seks bez milosci- to ich sprawa, ale mam prawo wystawic opinie ze ciezko jest w tych czasach znalesc ulozona dziewczyne. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale by być sprawiedliwym i obiektywnym muszę dodać, że to działa oczywiście w dwie strony. Jest tez duzo facetów, co z kobietami wskakują do lozka na 1-2 spotkaniu, bez milosci. I stwierdzam fakt, ze wartosci w tej kwestii u sporej czesci spoleczenstwa upadly. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

tez nie mam gołych bab ani facetow, max to jakies modelki w bieliźnie bo akurat jedna firme obserwuje, ale mnie to jakos nie obrusza laska w majtkach i staniku.

Uwaga, bo zaraz jeszcze przeczytamy że reklamy kobiecej bielizny też są niegodne 😆 

@Pssd98jak Ty pięknie cały czas odwracasz odpowiedzialność za swój problem i zrzucasz odpowiedzialność na innych za coś za co nie odpowiadają nawet w 0,000001%:105: dosłownie pokuszę się o stwierdzenie - mokry sen psychoanalityka😆  

Aż nasuwa mi się skojarzenie osób krzyczących jak to kobiety nie noszące staników pod bluzką są oburzające bo im się sutki odznaczają. I tu sutki są w ogóle symbolem seksualności, ale tym samym panom jak odznaczają się sutki pod koszulką to już absolutnie nie przeszkadza i na każdą sugestię o np. zaklejeniu ich żeby się nie odznaczały występuje ogromne oburzenie. A sutek to sutek u obu płci ten sam gruczoł, różniący się jedynie zawartością tk. tłuszczowej/gruczołowej.
Problemem nie jest dana część ciała, problemem co najwyżej może być indywidualna reakcja na dany widok i to co z nią robimy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Noire Panthere napisał(a):

Uwaga, bo zaraz jeszcze przeczytamy że reklamy kobiecej bielizny też są niegodne 😆 

@Pssd98jak Ty pięknie cały czas odwracasz odpowiedzialność za swój problem i zrzucasz odpowiedzialność na innych za coś za co nie odpowiadają nawet w 0,000001%:105: dosłownie pokuszę się o stwierdzenie - mokry sen psychoanalityka😆  

Aż nasuwa mi się skojarzenie osób krzyczących jak to kobiety nie noszące staników pod bluzką są oburzające bo im się sutki odznaczają. I tu sutki są w ogóle symbolem seksualności, ale tym samym panom jak odznaczają się sutki pod koszulką to już absolutnie nie przeszkadza i na każdą sugestię o np. zaklejeniu ich żeby się nie odznaczały występuje ogromne oburzenie. A sutek to sutek u obu płci ten sam gruczoł, różniący się jedynie zawartością tk. tłuszczowej/gruczołowej.
Problemem nie jest dana część ciała, problemem co najwyżej może być indywidualna reakcja na dany widok i to co z nią robimy. 

Ale ja gdzies pisalem ze przeszkadzają mi odbite sutki widoczne w koszulce? Ja tylko wypowiadałem się na temat tego, że nie moralne jest wstawianie zdjec z odkrytymi tylkami na fb/ig, chodzenie w samych stanikach po miescie, erotycznych gorsetach, w ktorych odkryte maja kobiety tylki na ulicach. Jak i pisalem o tym ze nie powinno byc czegos takiego,by telewizja pokazywala piosenkarki wystepujace na scenie z golymi posladkami. A to ze czasami mnie kuszą kobiety erotycznymi zdjeciami, to pisalem ze to jest problem wiekszosci facetow co nie mają partnerek.Albo facetow których nie zadowala swoja zona(z roznych powodow)-  Jezeli tylko chcą powstrzymywac się od spogladania na erotyczne zdjecia. Bo komus kto w ogole nie ma sumienia, to jest na reke ze kobiety chodza rozneglizowane, bo mają się na kogo popatrzec. I sumienie ich nie trapi. A mnie wlasnie trapi, jak czasami spojrze się nie czysto na kobiete co mnie do tego sprowokuje. Dlatego tylko oznajmiam ze z tego powodu i innych powodow wymienionych chcialbym by kobiety ubieraly się inaczej. Ja przedstawiam tylko swoją opinię. Jak by duzo osob takie poglady w spoleczenstwie oglaszalo, to by moze mniej kobiet sie nie odpowiednio ubieralo. Bo gdyby zdecydowana wiekszosc mezczyzn miala poglady takie jak ja- to takie kobiety w wiekszosci przypadkow, nie mogly by znalesc partnerow i by sie bardziej szanowaly. Bo by faceci je odrzucali. A to ze czasami spogladam na erotyczne zdjecia, bo im ulegam, mimo ze staczam mentalna walke nie oznacza ze jestem do konca zboczencem. Bo ciezko jest tlumic w sobie seksualnosc zwlaszcza jak kobiety zachowuja sie w nie godny sposob. I jak pisalem prawie kazdy mezczyzna, jak nie kazdy co nie ma partnerki ulega czasami nie czystym spojrzeniom na jakies nie odpowiednie zdjecia. ja dla przykaldu 30 takich zdjec erotycznych omine, ale na 31 juz sie spojrze i zatrzymam wzrok. Czasami ulegne na 5-15sekund, a czasami bede zerkał dluzej. Nakrece sie nim i odpale film pornograficzny nie raz. I tak ma PRAWIE kazdy mezczyzna nie majacy partnerki... To jest fakt. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Ja nie zadaje się z dziewczynami co wrzucają zdjecia tylkow. Gdyby taka jakas moja znajoma wrzucala takie zdjecie, odrazu bym chcial z taką osobę unikac. Ale zastanawialem akurat się dawniej nad tym, ze jak by jakiś mój znajomy miał kobiete co by wrzucała takie zdjecia, nie komfortowo by mi było powiedziec ze jego dziewczyna wrzuca nie odpowiednie zdjecia. No tak moze to hipokryzja ale nie mozna z drugiej strony powiedziec ze nie moralnie się zachowuje jak lajkuje jakieś komentarze, które stwierdzaja fakt ze kobiety wrzucaja erotyczne materiały. Bo robie to nie po to, by ponizyc taka dziewczyne, z wrogości do niej. Nie chce by takiej osobie zrobilo sie przykro. I wiem ze w ogole taka osoba by sie tym nie przejela. Ja lajkuje po to takie komentarze by przedstawic swoj poglad i by jakieś kobiety, zwlaszcza mlode nastolatki zastanowily się nad tym czy wrzucanie erotycznych, zdjec materialow jest zachowaniem wedlug ich sumienia odpowiednim. 

Przecież masz prawo do tego, żeby wyrazić swoją opinię i powiedzieć albo napisać, że nie podoba Ci się konkretne zdjęcie eksponujące pośladki, bo uważasz je za erotyczne. Czemu cały świat ma zasłaniać tyłek, żeby uchronić Cię od pokusy. Tego motywu nie rozumiem. 

Pewnie są mężczyźni, którzy patrzą na pośladki z przyjemnością i nawet chcą na nie patrzeć. I osobiście uważam, że to nie jest nienormalne. 

15 minut temu, Noire Panthere napisał(a):

O! To mądre - ważne, co z czymś zrobimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przeciez pisalem ze z tą pokusą walczę... A walczy malo ktory mezczyzna z moich obserwacji to wynika. Wy probujecie przedstawic mnie tu jako zboczenca, a to prawda jest taka ze wiekszosc mezczyzn takimi jest. Mezczyzni co nie mają partnerek spoglądają na ich tylki i nie maja wyrzutow sumienia. A problem jest taki, ze jak ktos wstrzymuje seksualnosc i to nie mowie o sobie, tylko wszystkich facetach co nie mają partnerek a nie chcą się zadowalac obcymi kobietami z ktorymi ich nic nie laczy. Mają taki problem ze są kuszone przez nie odpowiednio zachowujace sie kobiety. I o tym piszę. I jak ktos wstrzymuje się od takich zachowan to i tak w wiekszosci przypadkow upada. Bo seksualnosc jest w sobie ciezko tlumic. Dlatego przedstawiam swoją opinie ze dobrze by bylo jak by kobiety staraly się nie podniecać w zbyt duzym stopniu mezczyzn. Mowie tu o typowo erotycznym ubiorze z odkrytymi posladkami i wstawianiu erotycznych zdjec na ig/fb. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ale kim Ty jesteś żeby komuś mówić jak ma żyć? Co to kogo obchodzi co Ty uważasz na ich temat? Co najwyżej takim ględzeniem zirytujesz ludzi, na tyle możesz liczyć.

A co to za agresor ci się włączył? Od tego jest forum, żeby swoje zdanie wypowiadać. Nie musi ci się każdy pogląd podobać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Ale ja gdzies pisalem ze przeszkadzają mi odbite sutki widoczne w koszulce? Ja tylko wypowiadałem się na temat tego, że nie moralne jest wstawianie zdjec z odkrytymi tylkami na fb/ig, chodzenie w samych stanikach po miescie, erotycznych gorsetach, w ktorych odkryte maja kobiety tylki na ulicach. Jak i pisalem o tym ze nie powinno byc czegos takiego,by telewizja pokazywala piosenkarki wystepujace na scenie z golymi posladkami. A to ze czasami mnie kuszą kobiety erotycznymi zdjeciami, to pisalem ze to jest problem wiekszosci facetow co nie mają partnerek.Albo facetow których nie zadowala swoja zona(z roznych powodow)-  Jezeli tylko chcą powstrzymywac się od spogladania na erotyczne zdjecia. Bo komus kto w ogole nie ma sumienia, to jest na reke ze kobiety chodza rozneglizowane, bo mają się na kogo popatrzec. I sumienie ich nie trapi. A mnie wlasnie trapi, jak czasami spojrze się nie czysto na kobiete co mnie do tego sprowokuje. Dlatego tylko oznajmiam ze z tego powodu i innych powodow wymienionych chcialbym by kobiety ubieraly się inaczej. Ja przedstawiam tylko swoją opinię. Jak by duzo osob takie poglady w spoleczenstwie oglaszalo, to by moze mniej kobiet sie nie odpowiednio ubieralo. Bo gdyby zdecydowana wiekszosc mezczyzn miala poglady takie jak ja- to takie kobiety w wiekszosci przypadkow, nie mogly by znalesc partnerow i by sie bardziej szanowaly. Bo by faceci je odrzucali. A to ze czasami spogladam na erotyczne zdjecia, bo im ulegam, mimo ze staczam mentalna walke nie oznacza ze jestem do konca zboczencem. Bo ciezko jest tlumic w sobie seksualnosc zwlaszcza jak kobiety zachowuja sie w nie godny sposob. I jak pisalem prawie kazdy mezczyzna, jak nie kazdy co nie ma partnerki ulega czasami nie czystym spojrzeniom na jakies nie odpowiednie zdjecia. Dlatego moim zdaniem bylo by dobrze jak by kobiety czesciej chodzily w skromnych ubiorach. Ale to moje zdanie. 

Odnośnie pośladków to za dużo ich na ulicach nie widać. Chyba, że to plaża albo siłownia więc ze skromnym ubiorem raczej nie ma problemu. 

Jest takie coś co się nazywa efektem iluzji częstotliwości czyli jeśli coś nas interesuje, na przykład konkretny model samochodu, to nagle się okazuje, że są wszędzie na ulicach bo podświadomie wyłapujemy takie obrazki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A co to za agresor ci się włączył? Od tego jest forum, żeby swoje zdanie wypowiadać. Nie musi ci się każdy pogląd podobać.

Co do tej wypowiedzi. Moze kobiet co nie mają godnosci nie bedzie to obchodzilo co sądze na temat. Ale juz spora czesc takich kobiet dzieci, bedzie mialo takie samo zdanie jak ja w tej kwestii. I beda odczuwać psychiczny bol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Ale przeciez pisalem ze z tą pokusą walczę... A walczy malo ktory mezczyzna z moich obserwacji to wynika. Wy probujecie przedstawic mnie tu jako zboczenca, a to prawda jest taka ze wiekszosc mezczyzn takimi jest. Mezczyzni co nie mają partnerek spoglądają na ich tylki i nie maja wyrzutow sumienia. A problem jest taki, ze jak ktos wstrzymuje seksualnosc i to nie mowie o sobie, tylko wszystkich facetach co nie mają partnerek a nie chcą się zadowalac obcymi kobietami z ktorymi ich nic nie laczy. Mają taki problem ze są kuszone przez nie odpowiednio zachowujace sie kobiety. I o tym piszę. I jak ktos wstrzymuje się od takich zachowan to i tak w wiekszosci przypadkow upada. Bo seksualnosc jest w sobie ciezko tlumic. Dlatego przedstawiam swoją opinie ze dobrze by bylo jak by kobiety staraly się nie podniecać w zbyt duzym stopniu mezczyzn. Mowie tu o typowo erotycznym ubiorze z odkrytymi posladkami i wstawianiu erotycznych zdjec na ig/fb. 

Nie próbuję robić z Ciebie zboczeńca. Intryguje mnie Twój sposób myślenia. 

Krępuje mnie widok nagiego mężczyzny to unikam stron i miejsc gdzie mogę takich spotkać. Nie oczekuję, że wszyscy będą chodzili ubrani tak, żebym ja nie miała żadnych seksualnych skojarzeń. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi