Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie muszą się uporczywie wpatrywać, ale jak będziecie w bliskiej odległości, to i tak mimowolnie będzie zerkać.

Należy ubierać się stosownie do miejsca i okoliczności. Siłownie powinny być osobne dla kobiet i mężczyzn.

Moze po prostu zamieszkaj w wiosce Amiszow, ale zrozum, ze nie kazdy chce tak zyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, murb napisał(a):

jak nieostrożnie podniosę za wysoko rąbek sukienki? Albo wiatr zawieje i szata się opnie cała na mym ciele i odsłoni kształty, które kogoś natchną do masturbacji? 

Nie tęskniłam za twoimi kpiarskimi prowokacjami. Przypominam ci, że nie ze mną takie zabawy. Znajdź sobie innego jelenia do tych zabaw.

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale z nieopanowanej chuci do molestowania niedaleko. I podejścia ze to kobiety maja coś robić inaczej żeby facet sie zachował przyzwoicie.

No dobra, to zróbmy tę odnogę. Wg ciebie co należy robić, żeby faceci się zachowywali przyzwoicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

W tych twoich wizjach to facet to jakies nieokrzesane zwierze 😃 tak to brzmi. chyba statystycznie nie jest tak zle. Chyba ze właśnie tłumi napięcie bo kosciol mu to nakazał nie wiadomo czemu.

Zwierzę w klatce a wy im tam stringowym prętem po klatce 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś czytałam artykuł chyba o siatkarkach. Mówiły jakie są wkurzone na związek, który wybiera im coraz bardziej kuse stroje nie patrząc na ich komfort. Bo co się liczy? Oglądalność. Mężczyźni chętniej oglądają roznegliżowane sportsmenki.

To tez narzucanie komus co ma nosic, tylko tym razem w druga strone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To nie jest dziura w logice tylko nieświadomość kto do czego wali. Ale nie wydaje mi sie, ze tylko do świerszczyków faceci wala.

Jest dziura w logice. Co statystycznie pokazują onlyfansiary? Łydkę w dresie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jest dziura w logice. Co statystycznie pokazują onlyfansiary? Łydkę w dresie?

Ale chodzilo o to, ze i tak nie masz 100% gwarancji, ze ktos sobie do niej nie zwali, brzydko mowiac.

Poza tym mozesz uczyc corki przyzwoitego ubierania, ale w pewnym wieku bedzie sie chciala ubierac zgodnie z moda i tak, jak sie ubieraja rowiesniczki.

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hahaha. Rodzimy się doskonale wychowani 😁

Przeciez nie mowie o niemowlakach tylko o doroslych mezczyznach, ktorzy powinni juz wiedziec, jak sie zachowywac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

No wlasnie, albo spodnie.

Uparcie chcecie udowodnić, że nie ma różnicy w odbiorze między miniówą a sukienką do kolan. Choćby skały srały tak nie jest.

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Przeciez nie mowie o niemowlakach tylko o doroslych mezczyznach, ktorzy powinni juz wiedziec, jak sie zachowywac.

A ja zapytałam skąd mają wiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kiedyś czytałam artykuł chyba o siatkarkach. Mówiły jakie są wkurzone na związek, który wybiera im coraz bardziej kuse stroje nie patrząc na ich komfort. Bo co się liczy? Oglądalność. Mężczyźni chętniej oglądają roznegliżowane sportsmenki.

Ja lubię patrzeć na ogórki. Nie wiem dlaczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

nie masz 100% gwarancji

Ale to o wszystkim można tak powiedzieć więc usiądźmy, nic nie róbmy i czekajmy na śmierć. Tak, ignorujecie statystyki i prawdopodobieństwo. Jakimś ułamkiem usprawiedliwiacie swoje zachcianki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie tęskniłam za twoimi kpiarskimi prowokacjami. Przypominam ci, że nie ze mną takie zabawy. Znajdź sobie innego jelenia do tych zabaw.

No dobra, to zróbmy tę odnogę. Wg ciebie co należy robić, żeby faceci się zachowywali przyzwoicie?

Jemy, człowiek wszedł na forum i od razu - nie ze mną takie numery. 😁

Nie wiem jak wychowywać ludzi na porządnych ludzi. Nie znam się na tym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno bardzo łatwo by ci to ktoś wytłumaczył. Np. siurek, który lubi cukinie w swojej żonie.

Czyli zakazać uprawy ogórków, bo ma kształt falliczny i może być natchnieniem do myśli niemoralnych. Albo czynów. Bo zakładam, że kobiety też są do takich zdolne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Uparcie chcecie udowodnić, że nie ma różnicy w odbiorze między miniówą a sukienką do kolan. Choćby skały srały tak nie jest.

Wcale tak nie twierdze. Nie uwazam tylko, ze to moja odpowiedzialnosc jak sie zachowuje mezczyzna. Moze ja chce nosic miniowke, bo mi sie podoba? Mam tego nie robic, bo ktos sie nie potrafi zachowac? To moze niech on raczej popracuje nad swoim zachowaniem.

A jesli ktos popatrzy z przyjemnoscia to niech patrzy, o ile sie oblesnie nie gapi albo nie czyni glupich komentarzy. To sa raczej zasady kultury, a nie jakies wymagania z kosmosu.

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

No chyba podczas zycia ucza sie jakichs zasad zycia w spoleczenstwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale to o wszystkim można tak powiedzieć więc usiądźmy, nic nie róbmy i czekajmy na śmierć. Tak, ignorujecie statystyki i prawdopodobieństwo. Jakimś ułamkiem usprawiedliwiacie swoje zachcianki.

Ale w czym jest problem tak naprawde? Bo jesli ktos wstawia nagi tylek w necie albo na onlyfans to raczej watpie, zeby jej przeszkadzalo, ze ktos sie do tego masturbuje. 

Ludzie maja sprosne mysli, kazdy je ma. O ile zachowuja sie normalnie to nie widze problemu.

10 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Na pewno bardzo łatwo by ci to ktoś wytłumaczył. Np. siurek, który lubi cukinie w swojej żonie.

Ha ha, tego nie slyszalam. Dobrze, ze nie melona :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

No chyba podczas zycia ucza sie jakichs zasad zycia w spoleczenstwie.

Mama i tata im mówią, że kobiety należy szanować a nie się ślinić na widok kolana.  Sami dają przykład relacji między płciami. 

Człowiek się uczy to jest chyba klucz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To przeczytaj tytuł i pierwszy post i podaj mi swoją interpretację. Na tym forum offtopy są niemile widziane. Ja nie chcę mieszać tematu ubierania się i gwałtów i czytać tych debilnych tekstów o tym, że sukmana po kostki chroni przed gwałtem, bo każdy z tu obecnych jest na tyle zdrowy na umyśle, żeby to wiedzieć.

Przeczytalam i wlasciwie cala dyskusje mozna uznac za off topic, bo nikt sie nie wypowiada o partnerach kobiet w stringach :D 

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Przeczytalam i wlasciwie cala dyskusje mozna uznac za off top, bo nikt sie nie wypowiada o partnerach kobiet w stringach :D 

Pytanie jest do mężczyzn więc chyba nie powinnyśmy tu pisać. 🤷

23 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Może z domu? Szkoła też ma chyba za zadanie socjalizować i wychowywać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to trochę przeszkadza, jak się kobity tak ubierają, bo ja potem patrze wygłodniały i depresji dostaję, że całe życie mogę sobie tylko popatrzeć, niestety... A inni wygrali życie i są samcy alfa, to dotykają i mają. A tacy jak ja mogą sobie tylko pooglądać, nie... A potem dostaję skrętu szyi, bo się jeszcze odwracam, żeby pooglądać przez ostatnie kilka sekund piękny tyłek albo zgrabne, wyrzeźbione i wydepilowane nogi. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi