Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wakacje 2026

sailorka

Rekomendowane odpowiedzi

Tui, jak sprawdzałam to ten hotel w innym biurze był jakieś 1500 zł droższy. Ok, pewnie zrobiłam błąd,że nie kupiłam od razu, logika mi podpowiada, że ta cena wcześniej czy później będzie wyższa. W sumie rozważałam głównie dwa hotele które są można powiedzieć w tej samej cenie i ich cena zmienia się tak samo. 

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, bei napisał(a):

Tui, jak sprawdzałam to ten hotel w innym biurze był jakieś 1500 zł droższy. Ok, pewnie zrobiłam błąd,że nie kupiłam od razu, logika mi podpowiada, że ta cena wcześniej czy później będzie wyższa. W sumie rozważałam głównie dwa hotele które są można powiedzieć w tej samej cenie i ich cena zmienia się tak samo. 

w tuiu jest inaczej niz w innych biurach najtaniej jest 2-3tyg przed wylotem pewnie dlatego ze oni chyba rzadziej maja swoje czartery

no i pamietaj ze tam i tak jestes zdana sama na siebie to nie dziala jak polskei biura ze cie odbeiraja z lotniska jest jakis rezydent etc. dostajesz voucher na hotel i czesc

jak ja sprawdzaelm to z tuia zawsze bylo drozej niz z innych a hotele to kazde biuro ma swoje ciezko znalezc ten sam u innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi