Skocz do zawartości
Nerwica.com

oddech

emoalek

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Generalnie jak się kobiety kłócą to niech się kłócą byle w ruch nie poszły włosy :D więcej razy widziałam jak się biły dziewczyny niż faceci wtf XD

Haha

ja zwyczajnie nauczyłam się, żeby nie tracić energii na coś, co mi nie służy, a bić się z koniem już nie lubię. Kiedyś to może było ciekawe i fajne, ale lat nastu już dawno nie mam :P 

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Generalnie jak się kobiety kłócą to niech się kłócą byle w ruch nie poszły włosy :D więcej razy widziałam jak się biły dziewczyny niż faceci wtf XD

Haha

Hmmm ja nigdy, to ciekawe musi być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, XdXdXd napisał(a):

Ja się nigdy nie biłam. Chyba, że z bratem, ale to się nie liczy, bo walka była wtedy o komputer. W sumie racja, darłam go wtedy za włosy czasem 😇

Bić to ja się mogę na słowa, ale trzeba umieć robić to bez robienia z siebie ofiary. Albo się bijesz, albo się poddajesz. Innej drogi nie ma..no albo wygrywam 🥲

Edytowane przez Verinia

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, XdXdXd napisał(a):

No mega jak chłopaki się biją to oni często dla samego bicia, a dziewczyny? Od razu się zastanawiam łooo o co im poszło.. :3

2 godziny temu, Verinia napisał(a):

Ja się nigdy nie biłam. Chyba, że z bratem, ale to się nie liczy, bo walka była wtedy o komputer. W sumie racja, darłam go wtedy za włosy czasem 😇

Bić to ja się mogę na słowa, ale trzeba umieć robić to bez robienia z siebie ofiary. Albo się bijesz, albo się poddajesz. Innej drogi nie ma..no albo wygrywam 🥲

Z siostra to ja też się lałam przestałam chyba może w 5 klasie xd to normalne jak rodzeństwo się nie bije to wg mnie coś jest nie tak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Z siostra to ja też się lałam przestałam chyba może w 5 klasie xd to normalne jak rodzeństwo się nie bije to wg mnie coś jest nie tak 

Myśmy zawsze bili się o laptopa. Zawsze. I przeważnie ja wygrywam

.8 lat starsza jestem, to wiesz. Jeden strzał i mialam laptopa do rana. Tak się sie działo wtedy 🤣 no chyba że brat szedł do rodziców i mówił:

ONA MI NIE CHCE DAC GRAC.

Kultowy tekst u nas do dzisiaj xd

A ja najstarsza wnuczka

.kuzyni dużo młodsi i babcia kazała mi być zawsze mądrzejsza, bo oni to jeszcze dzieci..więc.ja wszystko musiałam robić, a tamte grały 😤🤬

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi