Skocz do zawartości
Nerwica.com

Upały

Justufici

Rekomendowane odpowiedzi

Mi to już nie przeszkadza praca, samochód, miejsce wegetacji wszędzie mam klimatyzację. A jak już wychodzę to tylko jak muszę do sklepu, gdzie jest...klimatyzacja. 

19 minut temu, Noire Panthere napisał(a):

Zaraz mnie zlinczujecie: Niech taka pogoda trwa jak najdłużej 🥰 
100x bardziej wolę się spocić niż marznąć 😊

W Bagdadzie 48 stopni ma być jutro, także gdyby nie niestabilna sytuacja polityczna dobre miejsce jeśli chodzi o pogodę 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Prince of darkness napisał(a):

Mi to już nie przeszkadza praca, samochód, miejsce wegetacji wszędzie mam klimatyzację. A jak już wychodzę to tylko jak muszę do sklepu, gdzie jest...klimatyzacja. 

Mi też nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, a nie mam klimatyzacji, ba, nie mam nawet wiatraka 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Noire Panthere napisał(a):

Mi też nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, a nie mam klimatyzacji, ba, nie mam nawet wiatraka 😂

Nie wiem jakie masz zdanie na temat wiatraków. Mi się wydaje, że one bardziej ciepło roznoszą niż chłodzą. A no tak nie masz to po co pytam :D

17 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Trochę w to wątpię 🤣

Tutaj sky is the limit temperatura Plancka jeśli dobrze pamiętam to 1,41 x 10^32 Kelwinów z zimnem to - 273,15 zero bezwzględne 🤣 mniejsze pole manewru. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Prince of darkness napisał(a):

Nie wiem jakie masz zdanie na temat wiatraków. Mi się wydaje, że one bardziej ciepło roznoszą niż chłodzą.

Zdanie mam takie, że one coś zmieniają tylko do pewnej temperatury. Jak masz w pomieszczeniu 30 stopni to już rzeczywiście roznoszą ciepło, a nie chłodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi