Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy macie swoje misie lub inne ulubione maskotki?

Lucy32

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się,czy tylko ja jestem tak dalece szurnieta, że mam na łóżku swojego ulubionego miśka 

Do ktorego lubię się przytulic czasem,gdy mi smutno.

Wiem ze to tylko szmatka,do kochania sa zwierzaki,one sa najbardziej pocieszne i kochane.

Ale bez mojego miśka czasem ciezko zasnąć 😅

Tez tak macie,czy uwazacie to za głupotę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Ryś napisał(a):

Ja mam tygrysa tzn. kota i jak mi jest smutno to do niego się przytulam i głaszcze po sierści. Dodatkowo mam jeszcze 300 litrowe akwarium z pyszczakami(takie ryby). Też dają radość.

Fajnie,rybki są superr, uspokajające jest patrzenie na nie jak spokojnie pływają.

Tylko pewnie duzo roboty przy akwarium wodę filtrowac,natleniać...

A co do kotka to fajnie się przytulić ❤️ nieprawdaż?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy akwarium tak dużo roboty nie ma. Teraz jest automatyzacja, jest filtr, napowietrzacz, oświetlenie. Jedynie co wode trzeba jakieś 1/4 zmienić raz na jakieś 2 tygodnie. I to tyle.

A kot to jest pieścioch. I łobuz ale młody jest jeszcze bo ma 1,5 roku. Z biegiem czasu się uspokoi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Ryś napisał(a):

Przy akwarium tak dużo roboty nie ma. Teraz jest automatyzacja, jest filtr, napowietrzacz, oświetlenie. Jedynie co wode trzeba jakieś 1/4 zmienić raz na jakieś 2 tygodnie. I to tyle.

A kot to jest pieścioch. I łobuz ale młody jest jeszcze bo ma 1,5 roku. Z biegiem czasu się uspokoi.

Ale mlode kotki są zabawne,takie rozrabiaki

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie przytulam się do maskotek, ale mam na półce schowanego kotka (potwornie oskubanego przeze mnie w wieku bezrozumnym). Żartuję, że mogą mi go wsadzić do trumny 😄

Ja mam tez starego miśka,dlatego mam sentyment.Strach go ruszac,bo się rozsypie🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pluszowa sowe z Ikei. Dostalam ja od mamy w miejsce starego misia, ktorego wyrzucila przy przeprowadzce. Zal mi bylo tego misia wiec mama kupila mi innego pluszaka :D A mi go bylo zal, bo mialam go od czasow dziecinstwa wiec nowa maskotka tego nie zastapi, ale sowka spi z nami w lozku i sie do niej przyzwyczailam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Tez tak macie,czy uwazacie to za głupotę?

Nie mam tak (w sensie pluszaka nie mam) ale uważam, że to urocze 😇

Wiele osób potrzebuje czułości i przytulenia się do kogoś lub czegoś. Ja preferuje jednak żywe koty :D 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi