Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy są typy ludzi, które was lubią, a inne okazują obojętność lub nawet wrogość?

MiśDuży

Rekomendowane odpowiedzi

Czy macie tak, że pewne typy ludzi okazują wam zainteresowanie lub sympatię, że macie zagwozdkę - ale jak to? Tak samo czy macie sytuacje, że pewne typy ludzi was ignorują lub traktują nawet wrogo?

Ja szukam znajomości, przyjaźni i związku.

Moje spotkania z facetami są niemalże za każdym razem nieudane. Często już w momencie przywitania się, widzę - lipa będzie.

Ustalone jest, że spotkanie nie jest wyłącznie pod ,,związek,, ale również pod znajomość czy przyjaźń bez podtekstów.

Klapa jest totalna, zakończona ghostingiem.

Za to sytuacje z facetami hetero są całkiem inne. Pierwsi zagadują, okazują zainteresowanie, a nawet sympatię. 

Jeśli chodzi o kobiety, to dużą sympatię okazują mi nie wiem czemu... mężatki. 

Natomiast kobiety, które nie są w związku, mają na mnie totalne wywalone i bywają nawet nieprzyjemne.

Takie to wszystko jest dla mnie jakieś pokręcone. 😅

Edytowane przez MiśDuży

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MiśDuży co do samej płci to nie spotkałem się z tym, żeby to było takie zero-jedynkowe, chociaż sam zdecydowanie lepiej dogaduje się z kobietami.

Ale polecam zaznajomienie się z tzw. MBTI. Gdy wiesz jaki sam masz typ osobowości to jest tzw. matryca kompatybilności i niektóre typy osobowości mają tak, że nigdy się nie dogadają z pewnymi innymi 

MBTI Statistics – @metamemory on Tumblr

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi