Skocz do zawartości
Nerwica.com

Na czyich koncertach byliście?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny temat. Swego czasu dużo jeździłem na koncerty, granie w plenerze, klubach , dyskotekach również. Wszystkich kapel, zespołów , solo performersow nie wyliczę. Sporo tego. Może wymieni które utkwiły mi w pamięci: The Prodigy, Motorhead, Tiesto, Paul van dyk, 50 cent, The Game, Maleńczuk, Hey, Mrozu ….no dużo by wymieniać bo miałem okres w życiu że sporo jeździłem na koncerty…Swoją drogą od lat nigdzie nie łażę - życie jest przewrotne serio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze koncerty na jakich byłam to Prodigy na Openerze i Coma w Łodzi - koncert restart;)

a tak to byłam na wieeeeeeeelu

Z zespołów które bym chciała zobaczyc na żywo jakos bardzo a jeszcze nie widziałam to raczej takich nie mam, zazwyczaj jak na coś chce to ide ;)

Tzn. sorry - jednak są takie - tylko ze osoby z tych zespołów już nie żyją 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym z kolei zobaczyć na żywo : Metalice, Męskie granie ( być na całym wydarzeniu ), Snoop Dogga bym chętnie zobaczył, Coma ( chociaż byłem na 3 koncertach, to ich nigdy za dużo :D), Podsiadło… to tak pierwsze co mi przychodzi do głowy… o wiem…chętnie bym zobaczył Unplugged np. w/w grupy, solo

Edytowane przez brum.brum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, brum.brum napisał(a):

Podsiadło

Podsiadlo ma teraz trasę obrotowy tour:p ide na niego w czerwcu 😛 

Chciałam na jakis stadionowy jego 

męskie granie super ale byłam tylko raz no i już w czasach jak Podsiadlo sie wypial i zrobił zorzę. Żałuje ze nie byłam na tych pierwszych edycjach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi