Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tolerancja wobec LGBTQ+

Verinia

Czy jesteś tolerancyjny wobec mniejszości seksualnych? LGBTQ+  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy tolerujesz mniejszości seksualne?

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Haha 10 jednocześnie można być? Nieźle... Ja bym chciała w sumie prowadzić dwa życia wyobrażacie sobie przełączac się z jednego życia na inne i w jednym jesteś baba A w 2 sobie możesz pobyć facetem. Ale czad :d

Miałem fejkowe konto laski na fejsie, to się chyba liczy. Ale po jednej z dram zbanowali na stałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Eee za ekranem to tak nie za dużo się pozyje użyje i tak dalej :D

Ty wiesz ile ja zdjęć penisów dostawałem? Kolekcję mógłbym założyć. Muzeum. A jako grzeczna dziewczynka zawsze odsyłałem z powrotem waginellę, z komentarzem „pusia jest troszkę chora”… i wysyłałem najbardziej zaropiałe, zagrzybiałe, przegniłe farfurzysko, jakie udało mi się w necie znaleźć. Jakoś często mnie potem blokowali, nie wiem dlaczego… może za mało wysyłałem…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Ty wiesz ile ja zdjęć penisów dostawałem? Kolekcję mógłbym założyć. Muzeum. A jako grzeczna dziewczynka zawsze odsyłałem z powrotem waginellę, z komentarzem „pusia jest troszkę chora”… i wysyłałem najbardziej zaropiałe, zagrzybiałe, przegniłe farfurzysko, jakie udało mi się w necie znaleźć. Jakoś często mnie potem blokowali, nie wiem dlaczego… może za mało wysyłałem…

Pewnie byłeś na jakiejś grupie. Ja nie dostaje ;/ ale za to przez ten żart co mi ktoś zrobił wciąż dostaje z wielu numerów smski od napalonych lesbijek. Może zacznę odpisywać i jakaś mi się spodoba 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Pewnie byłeś na jakiejś grupie.

No byłem, jak inaczej miałem zbudować wiarygodność konta, niż mając sporo znajomych? ;) Filtrowałem tylko, żeby byli z jednego miasta, bo byłoby podejrzane.

28 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja nie dostaje ;/

To napisz w podpisie na forum, że zbierasz – myślę że ktoś się znajdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi