Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ilość waszych koleżanek/kolegów

alone05

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjaciół niewiele, myślę że dwie osoby mogę tak nazwać, może w jakimś zakresie trzy. Choć może dwójka osób, które poszłyby za mną w ogień, i za którymi ja poszedłbym w ogień, to jest dużo.

Wrogów też niewiele, myślę że śmiertelnym wrogiem mogę nazwać jedną osobę. Przysięgam, że nasram kiedyś na jej grób. W sumie muszę sprawdzić jak wiewiórki załatwiają potrzeby fizjologiczne, bo mnie to właśnie zaciekawiło. Ale może lepiej nie wiedzieć.

Inni to tak pomiędzy. Część mnie lubi, część nie lubi, ale nie na tyle, żeby używać takich mocnych słów. A większość osób, które gdzieś się przewijają, ma mnie gdzieś – ani lubi, ani nie lubi, jestem to jestem, nie będzie mnie to też będzie dobrze. I myślę, że to jest normalne.

Edytowane przez Cień latającej wiewiórki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

W sumie muszę sprawdzić jak wiewiórki załatwiają potrzeby fizjologiczne, bo mnie to właśnie zaciekawiło. Ale może lepiej nie wiedzieć.

Ale co takiego sprawdzić jak? Pewnie mają bobki podobne do kroliczych :D nesquik A potrzeby załatwiają tak jak zwierzątka

Ja Cię lubię, jesteś mi potrzebny na forum, bo zawsze twoja osoba, ta wiewiórka i nazwa, poprawia mi humor. Co zrobię jak zwierzątka są fajne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi