Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ilość waszych koleżanek/kolegów

alone05

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, little angel napisał(a):

zorientowałabym się, gdyby było napisane "ja bym Ci nie wierzył..." :D no sorry, sorry! wyczulona jestem

:hide:

Okey rozumiem po części, ale aż tak odklejony nie jestem by wymyślać o kimś z kim nawet kontaktu nie miałem 😁 Z czego wynika to wyczulenie na swoim punkcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Programista napisał(a):

Okey rozumiem po części, ale aż tak odklejony nie jestem by wymyślać o kimś z kim nawet kontaktu nie miałem 😁 Z czego wynika to wyczulenie na swoim punkcie?

no mi też przeszło przez głowę "przecież my się nie znamy!", ale jako programista mogłeś zhackować mojego kompa lub prześledzić całą aktywność i znaleźć nieścisłości lub inne moje tajemnice :D:D 

z wyczuleniem to chyba po prostu niepotrzebnie doszukuję się ataków, przytyków w moją stronę, przez wzgląd na przeszłość, często źle rozumiem czyjeś intencje... dobrze, że mamy to wyjaśnione i koniec offtopu! :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, little angel napisał(a):

no mi też przeszło przez głowę "przecież my się nie znamy!", ale jako programista mogłeś zhackować mojego kompa lub prześledzić całą aktywność i znaleźć nieścisłości lub inne moje tajemnice :D:D 

z wyczuleniem to chyba po prostu niepotrzebnie doszukuję się ataków, przytyków w moją stronę, przez wzgląd na przeszłość, często źle rozumiem czyjeś intencje... dobrze, że mamy to wyjaśnione i koniec offtopu! :D 

Z tajemnic to wiesz tylko zdjecia i filmiki tamte przejrzałem wiesz które;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Programista napisał(a):

No ja sobie kiedyś pozwoliłem na delikatna ironię i @little angel już mi przestała na priv odpisywać, także musisz uważać ;)

54 minuty temu, Verinia napisał(a):

@Mic43 eeee, to Ty masz ludzi wokół siebie. I dobrze. To zdrowe. Ja jestem jakimś outsiderem, ale na własne życzenie pozbyłam się znajomości. Może jakieś nowe się znajdą, ale mam jakiś dziwny okres, że chce być sama.

Nooo mam, ale widać po rozstaniu mam dużo większe potrzeby. Jak z kimś się mieszka I dużo rzeczy robi razem, to potem jest trudno się przyzwyczaić do samotności. No i ja myślę, że mam duża potrzebę bliskości ogólnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Programista napisał(a):

:D:D 

30 minut temu, Mic43 napisał(a):

No ja sobie kiedyś pozwoliłem na delikatna ironię i @little angel już mi przestała na priv odpisywać, także musisz uważać ;)

nie no, nie miałam na co odpisywać, mogłam uśmiechniętą buźkę wysłać, ale uśmiechnęłam się pod nosem.. pisać dla samego pisania mi się nie chce..... :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Nooo mam, ale widać po rozstaniu mam dużo większe potrzeby. Jak z kimś się mieszka I dużo rzeczy robi razem, to potem jest trudno się przyzwyczaić do samotności. No i ja myślę, że mam duża potrzebę bliskości ogólnie. 

No ja też tak miałam. A też jestem po rozstaniu i to zadziałało na mnie odwrotnie. NIe mam ochoty na żadne relacje. Zamykam się, przestałam ufać itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj ja chyba nigdy nie będę na Levelu żeby z byłymi się kolegowac. Jakoś nienaturalnie, chyba jestem człowiekiem chowajacym uraze :D no i generalnie, również pale za sobą mosty

Godzinę temu, Programista napisał(a):

🤣🤣🤣 

A czemu wymyślasz o mnie, skoro mnie nie znasz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Verinia napisał(a):

No ja też tak miałam. A też jestem po rozstaniu i to zadziałało na mnie odwrotnie. NIe mam ochoty na żadne relacje. Zamykam się, przestałam ufać itd

No u mnie już minął ponad rok. Wcześniej długo też nie miałem ochoty, głównie czytałem, słuchałem muzyki i zajmowałem się przedmiotami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Dzięki

Nie ma za co... ale to był żart zaczepny...xd

31 minut temu, Grouchy napisał(a):

Przecież masz 0 znajomych, to nikt Cię nie obroni.

Ma ma tylko ich olewa.

A obronić ją ma kto. O to się nie martw xd.

45 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Chciałabym żeby mnie ktoś obronił, że nie jestem potworem jakimś. Ale skoro nikt nie broni, jesteś socjopatka 

Nikt wśród tych co mnie znaja*

Ja Cię bronię.... Fuji knight warior team xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Mic43 napisał(a):

Oj, no może @Dalila_nie chce mieć znajomych aktualnie. Pamiętam, że kiedyś pisała, że jej bardzo brakuje. To bardzo zmienna w swych pragnieniach i humorach osoba. Zapewne nie robi tego specjalnie. 

Już kiedyś wyjasnialam pod tamtym tematem, że mówiłam o osobach podobnych do mnie, że mi ich brakuje. Nie jest fajnie na siłę wyciągać osoby do jakichś aktywności. Do tego pisałam też że osoby przepływają przez moje życie, na nie-płytki poziom niewielu dopuszczam (chyba). Chyba pisałam o tym w temacie o ramieniu ludzi, ewentualnie socjopatach. Tak wgl Verinia zawsze ciekawe tematy dodaje, to jak zachorowała to na forum nicość XD

A humory - pewnje, jak depra złapie to koniec xd A potem sobie pójdzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, little angel napisał(a):

tu potrzeba wyrozumiałości na zniknięcia, a nie każdy taką wyrozumiałość posiada

dobrze więc, że istnieją jeszcze fora 

Ja tak mam że nie lubię pisać bez potrzeby, a forum mnie jakoś nie przebodzcowuje. Jak ktoś jest nowy to mi strzela dopamina której mam braki, a potem mi mija, tu zaś nie ma tej presji na kontakt. Usłyszałam od kilku osób co tego nie mogą zrozumieć, że tu pisze a im nie odpisuje i jak to tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Już kiedyś wyjasnialam pod tamtym tematem, że mówiłam o osobach podobnych do mnie, że mi ich brakuje. Nie jest fajnie na siłę wyciągać osoby do jakichś aktywności. Do tego pisałam też że osoby przepływają przez moje życie, na nie-płytki poziom niewielu dopuszczam (chyba). Chyba pisałam o tym w temacie o ramieniu ludzi, ewentualnie socjopatach. Tak wgl Verinia zawsze ciekawe tematy dodaje, to jak zachorowała to na forum nicość XD

A humory - pewnje, jak depra złapie to koniec xd A potem sobie pójdzie 

Pisałaś mi kiedyś na priv, że bardzo Ci brakuje koleżeńskich kontaktów, tak żeby z kimś wyjść na piwo i pogadać o życiu. Do takich aktywiści chyba sporo byś znalazła. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Mic43 napisał(a):

Pisałaś mi kiedyś na priv, że bardzo Ci brakuje koleżeńskich kontaktów, tak żeby z kimś wyjść na piwo i pogadać o życiu. Do takich aktywiści chyba sporo byś znalazła. 

Chyba że mieszkasz na prowincji bez autobusów 😅

Naturalne bez aj waj i kalendarza kontakty są najlepsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi